ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέτριτς: "Η νοοτροπία δεν αλλάζει κάθε εβδομάδα"

Πέτριτς: "Η νοοτροπία δεν αλλάζει κάθε εβδομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Μλάντεν Πέτριτς σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι υποστήριξε πως οι πράσινοι πρέπει να δείξουν την αντίδραση τους σαν ομάδα στο ματς με τον Πλατανιά και πως ο ίδιος και οι υπόλοιποι έμπειροι παίκτες πρέπει να οδηγήσουν τους νέους.

Πολύ καλό χαρακτήρισε ο Μλάντεν Πέτριτς το γεγονός ότι οι πράσινοι θα δώσουν ένα ακόμα παιχνίδι λίγες μέρες μόνο μετά τον αποκλεισμό από την Ξάνθη και έτσι θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν την αντίδραση τους σαν μεγάλη ομάδα.

Ο Κροάτης ρωτήθηκε και τι έχει αλλάξει σε σχέση με πέρυσι και εκεί σημείωσε ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι φταίει αλλά σίγουρα δεν είναι θέμα νοοτροπίας καθώς αυτή δεν αλλάζει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος σημείωσε:

"Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό με τον Πλατανιά και μετά από την ήττα με την Ξάνθη πρέπει να δείξουμε την αντίδραση και αυτό είναι το καλό στο ποδόσφαιρο μετά από ένα παιχνίδι ακολουθεί ένα άλλο. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω και να πάρουμε ότι χάσαμε και πρέπει να αντιδράσουμε"

Πως είναι η ψυχολογία στην ομάδα, είστε αποφασισμένοι να μην σας πάρει από κάτω αυτή η ήττα-αποκλεισμός;
"Ναι υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα. Το Κύπελλο είναι πάντα μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσεις κάτι και μια ευκαιρία να βγεις στην Ευρώπη αν δείτε τα πρόσωπα όλων είναι στεναχωρημένοι. Ναι είμαστε αποφασισμένοι και θέλουμε να δείξουμε ένα την αντίδραση μας. Πρέπει να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο και να παλέψουμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη".

Οι ποιο έμπειροι σαν εσένα, τον Ντάνιελ πρέπει να οδηγήσετε και τους πιο νεαρούς ποδοσφαιριστές;
"Ναι σίγουρα, πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας αυτή τη στιγμή. Όχι μόνο εγώ και ο Ντάνιελ αλλά και άλλοι έμπειροι παίκτες και να αναλάβουμε δράση. Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να βγάλουμε από αυτή την κατάσταση τους νέους παίκτες της ομάδας"

Έχει μείνει μόνο ένας στόχος το πρωτάθλημα, θεωρείτε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε;
"Μιλάμε πάντα για αυτό και όπως έχουμε πει πολλές φορές έχουμε πολλά πάνω κάτω. Τη μια εβδομάδα παίζουμε φανταστικά και την άλλη το κάνουμε δύσκολο από μόνοι μας. Όπως λέω πάντα για εμάς το πιο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι και αν καταφέρουμε να κρατήσουμε την απόσταση κοντά από τους πρωτοπόρους θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος".

Τι έχει αλλάξει από τον δεύτερο γύρο πέρσι όπου η ομάδα έκανε έναν φανταστικό γύρο με φέτος;
"Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει. Θεωρώ ότι είναι εύκολο να μιλάς πάντα για νοοτροπία. Δεν αλλάζει η νοοτροπία από την περσινή σεζόν στο τώρα. Αν έχεις μια νοοτροπία την έχεις. Δεν αλλάζει κάθε εβδομάδα. Ξέρουμε ότι σε κάποια παιχνίδια δεν ήμασταν καλοί αλλά κάποιες φορές είναι και θέμα του αντιπάλου.

Η Ξάνθη έπαιξε πολύ οργανωμένα. Παίζαμε βέβαια στην έδρα μας και έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι αλλά δεν είναι πάντα εύκολο. Πρέπει να να βρούμε τι έφταιξε και είναι κάτι το οποίο πρέπει να βελτιώσουμε ώστε να παίξουμε καλύτερα και να δούμε γιατί είχαμε αυτά τα πάνω κάτω".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ