ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέτριτς: "Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει"

Πέτριτς: "Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει"
INTIME SPORTS

Ο Μλάντεν Πέτριτς εξέφρασε τη συμπαράσταση του για την κρίση που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες, αλλά, παραδέχτηκε ότι ο ίδιος δεν επηρεάζεται από την κατάσταση.

Η ελληνική κρίση έχει φτάσει και στα ελβετικά μέσα ενημέρωσης και η ιστοσελίδα blick.ch επικοινώνησε με τον Μλάντεν Πέτριτς, προκειμένου να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για την κατάσταση στην πρωτεύουσα.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν είναι Ελβετός, αλλά, αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στη χώρα και θεωρείται από τα οικεία πρόσωπα για τους φιλάθλους.

"Σε κάθε τράπεζα υπάρχει μία τεράστια ουρά. Κανείς δεν ξέρει τι θα επακολουθήσει" διηγήθηκε ο Πέτριτς για όσα συμβαίνουν στην Αθήνα και αναφέρθηκε στα συναισθήματα της γυναίκας του, Δέσποινας, επειδή "είναι Ελληνίδα και υποφέρει με τα δεινά που βιώνουν οι συμπατριώτες της".

Όσον αφορά μία πιθανή χρεωκοπία της χώρας, ο Πέτριτς έδειξε αναποφάσιστος, λέγοντας ότι "δεν ξέρω εάν πρέπει να είμαι υπέρ ή εναντίον μιας χρεωκοπίας της Ελλάδας. Κάθε εκδοχή έχει τα θετικά και τα αρνητικά της".

"Η κρίση έχει επηρεάσει κυρίως τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν μικρά εισοδήματα. Για παράδειγμα, οι ηλικιωμένοι φοβούνται για τη σύνταξη τους" συμπλήρωσε ο Κροάτης στράικερ.

Για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από τον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι ότι "ο πρόεδρος ήρθε στο προπονητικό κέντρο και μας διαβεβαίωσε ότι όλα θα πάνε καλά", για να προσθέσει ότι αυτός και η σύζυγος του "αισθανόμαστε άνετα εδώ. Εμείς δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα, σε σύγκριση με πολλούς ανθρώπους στη χώρα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ