ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέτριτς: "Δεν έχω ιδέα τι θα κάνω του χρόνου"

Πέτριτς: "Δεν έχω ιδέα τι θα κάνω του χρόνου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μλάντεν Πέτριτς μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-2 επί της Βέροιας, αλλά και για το συμβόλαιο του, που λήγει το καλοκαίρι και τι προτίθεται να κάνει ο ίδιος.

Η είσοδος του Μλάντεν Πέτριτς στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μία από τις αιτίες που ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε το εις βάρος του 1-2 και τελικά, νίκησε 3-2 τη Βέροια. Ο Κροάτης επιθετικός μίλησε στο Sport24.gr για την ανατροπή, καθώς και για τις δυσλειτουργίες της ομάδας που έφεραν τις δυσκολίες.

Ακόμα, ο Πέτριτς απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην ερώτηση που αφορούσε το μέλλον του, παραδεχόμενος ότι δεν έχει λάβει καμία απόφαση! Το μόνο που θέλει για την ώρα είναι να διατηρήσει ο Παναθηναϊκός το winning spirit και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέτριτς στο Sport24.gr:

Τι ήταν αυτό που δεν λειτούργησε και χρειάστηκε να φτάσει το τελευταίο λεπτό για να νικήσετε;

Αδιαμφισβήτητα, όταν νικάς 3-2 στο τελευταίο λεπτό, τότε η νίκη ήρθε δύσκολα. Κάποια πράγματα δεν τα κάναμε σωστά. Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, προηγήθηκαμε, αλλά μετά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Όταν προηγήθηκαν αυτοί, ήταν δύσκολο να το γυρίσουμε, αλλά τα καταφέραμε και αυτό είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουμε.

Θεωρείς ότι υποτιμήσατε τον αντίπαλο;

Όχι, δεν πιστεύω ότι συνέβη κάτι τέτοιο. Εάν δεις την ενδεκάδα, είχαμε πολλές αλλαγές. Ο Σάντσεθ έπαιξε μετά από τρεις μήνες, ο Τελάντερ ήταν άρρωστος για τρεις εβδομάδες. Δεν μπορούν όλα να πάνε καλά, αλλά, εντάξει, κατανοούμε ότι κάποια πράγματα δεν τα κάναμε σωστά, όμως το σημαντικό είναι ότι ανατρέψαμε το σκορ και νικήσαμε.

Με την είσοδο σου, έδειξες ότι βρίσκεσαι σε καλή κατάσταση. Μπορείς να βγάλεις 90λεπτο;

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι έτοιμος να αγωνιστώ 90 λεπτά, ωστόσο νιώθω δυνατός, προπονούμαι χωρίς προβλήματα τις τελευταίες δύο εβδομάδες και θα αποδίδω όλο και καλύτερα.

Όπως βλέπεις την ομάδα, είσαι αισιόδοξος για τα play off;

Θέλω να είμαι! Φέτος δεν έχουμε σταθερή απόδοση, παίζαμε ένα καλό παιχνίδι και μετά κάναμε ένα κακό. Μας έλειπε το πνεύμα του νικητή. Ήταν σημαντικό αυτό που κάναμε σήμερα. Ήταν αναγκαίο μετά τη νίκη επί του Ηρακλή με 4-0, να νικήσουμε ξανά. Πρέπει να νικήσουμε και τα δύο ματς που μένουν για την κανονική διάρκεια, ώστε να αποκτήσουμε νοοτροπία νικητή εν όψει των play off.

Ο προπονητής και η ομάδα θέλουν να μείνεις. Εσύ είχες πει ότι ακόμα δεν έχεις αποφασίσει αν θα συνεχίσεις. Έχεις νέες σκέψεις για αυτό το θέμα;

Δεν τίθεται θέμα αν μπορώ να αγωνιστώ άλλη μία σεζόν, αλλά δεν ξέρω τι θέλω να κάνω την επόμενη σεζόν. Δεν το έχω αποφασίσει ακόμα. Η ερώτηση που μου κάνεις είναι κάθε μέρα στο κεφάλι μου. Τη σκέφτομαι κάθε μέρα. Η απάντηση είναι δύσκολη και για αυτό τη σκέφτομαι τόσο καιρό. Ακόμα δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στον Παναθηναϊκό, εάν θα παίξω αλλού ή εάν θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Δεν έχω ιδέα τι θα κάνω!

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ