ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέταξε ποτήρι και τον απομάκρυναν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ένας νεαρός φίλος του Παναθηναϊκού λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανιώνιο πέταξε ένα άδειο ποτήρι εντός του αγωνιστικού χώρου με τους φίλους του τριφυλλιού που ήταν δίπλα του να του ζητούν εξηγήσεις και αυτός να απομακρύνεται.

Όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ και η πιθανή τιμωρία που έρχεται για τον Παναθηναϊκό από το κουτάκι μπύρας προς τον Βλάνταν Ίβιτς απ' ότι φαίνεται έβαλαν μυαλό στους φίλους του τριφυλλιού. Τουλάχιστον στους περισσότερους αν κρίνουμε από ένα περιστατικό που συνέβη στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου με τον Πανιώνιο.

Συγκεκριμένα ήταν λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους όταν πήγε να δημιουργηθεί μια ένταση εντός του αγωνιστικού χώρου ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων. Τότε ένας νεαρός φίλος των πράσινων πέταξε ένα πλαστικό ποτήρι, το οποίο ήταν άδειο, εντός του γηπέδου.

Αυτό ίσα-ίσα έπεσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά με το που είδαν τη κίνηση οι φίλοι του Παναθηναϊκού που ήταν δίπλα του στην θύρα 11 αμέσως γύρισαν προς το μέρος του και του είπαν "τι κάνεις" ενώ προς το μέρος του κινήθηκαν και άλλοι φίλοι του τριφυλλιού οι οποίοι ζήτησαν το λόγο για την ενέργεια του.

Μάλιστα υπήρξαν και κάποιοι που υπέδειξαν το νεαρό φίλο του Παναθηναϊκού στους ανθρώπους του "τριφυλλιού", οι οποίοι ζήτησαν να απομακρυνθεί άμεσα από την κερκίδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ