ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός

Στην αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω της συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει το Σάββατο το μεσημέρι (12.30μ.μ.) στην Λεωφόρο αναμένεται να έρθει σε μετωπική επίθεση με όλους τους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο μυαλό του Γιάννη Αλαφούζου δεν μπορεί να μπει κανείς. Πόσο μάλλον τις τελευταίες ώρες που από το κεφάλι του περνάνε πάρα πολλές σκέψεις και έχει συνεχείς συζητήσεις με ανθρώπους του τριφυλλιού και όχι μόνο για το ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του.

Οπότε είναι δύσκολο να μαντέψουμε για ποιο λόγο συγκάλεσε την έκτακτη συνέντευξη Τύπου το Σάββατο το μεσημέρι στις 12.30μ.μ. στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Το σίγουρο όμως είναι πως δεν είχε κανένα λόγο να προβεί σε μια τέτοια κίνηση αν απλά ήθελε να επαναλάβει τις θέσεις των πράσινων για την ανομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για την συστηματική εύνοια εντός και εκτός γηπέδων του Ολυμπιακού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει στο μυαλό του και κάποιες ακραίες αντιδράσεις. Αντιδράσεις που θα προκαλέσουν και θα ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά στην Super League και όχι μόνο. Το σενάριο της αποχώρησης φέτος είναι πάρα πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί καθώς οι συνέπειες θα είναι αρκετές για τους πράσινους.

Το σενάριο όμως το να απειλήσει πως ο Παναθηναϊκός δεν θα κατέβει στο ερχόμενο πρωτάθλημα ψάχνοντας και συμμάχους στα πρόσωπα των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Πόσο μάλλον όταν και δια μέσω της επιστολής που έστειλε ο Βασίλης Κωνσταντίνου ο Παναθηναϊκός έθεσε σαφώς θέμα για το αν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί ο συναιτερισμός και κάτω υπό ποιες συνθήκες μετά τα όσα έγιναν την Τρίτη στο Δ.Σ.

Επίσης κάτι ακόμα το οποίο έχει φανερώσει και η θέση που πήρε η πράσινη ΠΑΕ με το που έγινε γνωστή η αναβολή της αγωνιστικής είναι πως στον Παναθηναϊκό δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα και ήταν θετικοί αφού η πάγια θέση είναι να καθαρίσει το ποδόσφαιρο με όποιον τρόπο και αν χρειαστεί.

Μάλιστα σε παλιότερη ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε πει ότι θα πρέπει το πρωτάθλημα να διακοπεί δια παντός και να ξεκινήσει κάτω από καλύτερους όρους και δεν αποκλείεται αυτή να είναι μια από τις αναγγελίες που θα κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος στην συνέντευξη του Σαββάτου.

Φυσικά στην συνέντευξη ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ αναμένεται να αναφερθεί και πάλι στην ελληνική δικαιοσύνη και όσες δικαστικές υποθέσεις που επηρεάζουν τον αθλητισμό είναι στον αέρα.

Μην ξεχνάμε ότι την Τρίτη μάλιστα κατέθεσε γύρω από την διαπλοκή στο ποδόσφαιρο και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να δώσει στην δημοσιότητα και κάποια στοιχεία τα οποία προσκόμισε στην δικαιοσύνη.

Τέλος ίσως να παραθέσει και κάποιες από τις θέσεις του τριφυλλιού ή τα μέτρα που θα πρέπει να παρθούν για να περιορισθεί η βία στα ελληνικά γήπεδα. Η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αλαφούζου αναμένεται πάντως με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ