ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Περνάει από ιατρικά ο Άλτμαν

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΜΡΙ ΑΛΤΜΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Άλτμαν EUROKINISSI SPORTS

Ο Όμρι Άλτμαν υποβάλλεται στον καθιερωμένο έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής στον Παναθηναϊκό, ενώ είχε την πρώτη συνάντηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Την πρώτη γνωριμία με το νέο εργασιακό περιβάλλον είχε την Παρασκευή (30/6) ο Όμρι Άλτμαν. Ο Ισραηλινός επιθετικός επισκέφτηκε το "Γεώργιος Καλαφάτης" και περιηγήθηκε στο αθλητικό κέντρο, ενώ συνομίλησε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού καλωσόρισε τον 23χρονο στράικερ και ρώτησε για την αγωνιστική του κατάσταση.

Ο Άλτμαν υποβλήθηκε σε εργομετρικές εξετάσεις, ενώ πέρασε από ιατρικό έλεγχο, προκειμένου να δοθεί η έγκριση για τη μεταγραφή του. Εφόσον δεν συμβεί κάτι συγκλονιστικό, τότε η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ακόμα και εντός της ημέρας.

Η απόκτηση του Άλτμαν είναι η πρώτη του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι του 2017 και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αναμένεται να αποτελέσει τη δεύτερη, αφού οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά και φαίνεται πως κάμπτονται οι ενδοιασμοί του 25χρονου στόπερ για το οικονομικό σκέλος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ