ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Περιπλέκεται η διεκδίκηση του Ρινάλντι

Περιπλέκεται η διεκδίκηση του Ρινάλντι

Διαβάστε στο Sport24.gr για την εμπλοκή της Ελλάς Βερόνα, που πλεονεκτεί έναντι του Παναθηναϊκού στην πλειοδοσία για τον Λαουτάρο Ρινάλντι και την προτίμηση της Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Περίπλοκη χαρακτηρίζεται η διαπραγμάτευση με τον Λαουτάρο Ρινάλντι, μετά την εμπλοκή της Ελλάς Βερόνα. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έχει επαφές με τον μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού και έχει διαπιστωθεί διαφορά στο οικονομικό, αναφορικά με τις απαιτήσεις της Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Ο Παναθηναϊκός έχει τη δυνατότητα να καταβάλλει μέχρι 150.000 ευρώ για την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του Ρινάλντι, που κατέχει η Αρχεντίνος. Η οποία με τη σειρά της, ζητεί περίπου 300.000 ευρώ, λειτουργώντας και εγωιστικά επειδή ο Ζιλμπέρτο την παρέκαμψε και συμφώνησε πρώτα με τον ποδοσφαιριστή.

Η απουσία άλλου ενδιαφερόμενου ανάγκαζε την Αρχεντίνος να λειτουργήσει διαφορετικά, όμως από τη στιγμή που η Ελλάς Βερόνα εμφανίσθηκε, η κατάσταση άλλαξε. Βέβαια, η ιταλική ομάδα θα χρειαστεί να προσεγγίσει και τον 23χρονο στράικερ, εκτός από την προσφορά για την κυριότητα του.

Η κατάληξη στην υπόθεση δεν μπορεί να προδικαστεί και πλέον, θα εξαρτηθεί από την επιθυμία του Ρινάλντι. Διότι η Ελλάς Βερόνα μπορεί να πληρώσει τα 300.000 που ζητάει η Αρχεντίνος Τζούνιορς και αυτή δεν θέλει να δώσει τον παίκτη στον Παναθηναϊκό...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ