ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Περιμένουν για το Grexit, πάνε στη Superleague

Περιμένουν για το Grexit, πάνε στη Superleague
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Παναθηναϊκό παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στις επαφές FIFA - υφυπουργείο και θα εκπροσωπηθούν στη συνεδρίαση της Superleague. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Εν αναμονή των εξελίξεων για το Grexit βρίσκονται στον Παναθηναϊκό, αφού εκτιμούν ότι πολλά θα κριθούν την Τρίτη (12/4). Συγκεκριμένα, πιστεύουν ότι από τις διεργασίες στη διάρκεια της ημέρας, θα φανεί η τροπή που θα πάρει η υπόθεση, είτε θετική, είτε αρνητική

Οι θέσεις της ΠΑΕ έχουν διατυπωθεί με την πρόσφατη ανακοίνωση που είχε εκδοθεί και δεν έχουν μεταβληθεί, όπως τονίζουν τα διοικητικά στελέχη. Σε γενικές γραμμές, επιθυμούν την αποφυγή του Grexit με την παράλληλη εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι διοικούντες το Τριφύλλι δεν έχουν πολλές δυνατότητες παρέμβασης στις επαφές μεταξύ του κλιμακίου της FIFA και των αξιωματούχων του υφυπουργείου αθλητισμού και περιορίζονται στο να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα. Ωστόσο, θεωρούν ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα βρεθεί σημείο συνεννόησης και θα αποφευχθούν τα δυσάρεστα.

Όσον αφορά τις επισκέψεις των Βαγγέλη Μαρινάκη και Δημήτρη Μελισσανίδη στο Μέγαρο Μαξίμου και τις συναντήσεις με στενούς συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, στον Παναθηναϊκό ήταν ενήμεροι. Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν περίμενε να προσκληθεί λόγω της διαμάχης του με τον Σταύρο Κοντονή, αφού μία πρόσκληση θα ήταν ένα άμεσο άδειασμα στον υφυπουργό. Επιπλέον, ο Αλαφούζος δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας των απόψεων του σε άλλα ζητήματα, ένα γεγονός που έπαιξε το ρόλο του.

Πάει στη Superleague

Ο Παναθηναϊκός θα εκπροσωπηθεί στη συνεδρίαση (12/4) του ΔΣ της Superleague από τον αντιπρόεδρο, Βασίλη Κωνσταντίνου και τη νομική σύμβουλο, Αθηνά Μπαλομένου. Εξυπακούεται πως όσο παραμένει στην προεδρία ο Γιώργος Μποροβήλος, δεν πρόκειται να έχει ενεργό συμμετοχή, ενώ συν τις άλλοις οι προτάσεις του για όλους τους τομείς έχουν κατατεθεί και είναι διαθέσιμες προς όλες τις ΠΑΕ του Συνεταιρισμού.

Ακόμα, ο Παναθηναϊκός θεωρεί ως μία καλή βάση συζήτησης το σχέδιο του ιδιοκτήτη της Ξάνθης, Χρήστου Πανόπουλου και υποστηρίζει ότι πρέπει να βελτιωθεί περαιτέρω και να τύχει της αποδοχής όλων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ