ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Περιμένοντας τον Σάντσεθ

Περιμένοντας τον Σάντσεθ

Ο Σέρχιο Σάντσεθ δεν αναμένεται στην Αθήνα την Τρίτη (30/6) και από τον Παναθηναϊκό θα προσπαθήσουν να οριστικοποιήσουν την άφιξη του για το προσεχές διήμερο.

Οι διακοπές του Σέρχιο Σάντσεθ στην Ίμπιζα ολοκληρώθηκαν από τη Δευτέρα (29/6), όμως, η άφιξη του στην Αθήνα δεν έχει οριστικοποιηθεί για συγκεκριμένη μέρα και ώρα.

Ο ισπανικός Τύπος υποστήριξε ότι την Τρίτη (30/9) θα ερχόταν στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, ενώ, δημοσιεύματα ελληνικών εφημερίδων ισχυρίζονται ότι δεν έχει επικοινωνήσει με τα στελέχη του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ώρες.

Σε διαφορετική χρονική περίοδο, κανένας στην ΠΑΕ δεν θα ανησυχούσε με μία μικρή καθυστέρηση ή με μία προσωρινή διακοπή της επικοινωνίας με τον ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, η ιδιαιτερότητα της συγκυρίας δεν επιτρέπει εφησυχασμό και για αυτό, όλοι θα είναι απολύτως σίγουροι για την υλοποίηση της μεταγραφής μόνο όταν δουν τον 29χρονο στόπερ στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Πάντως, στις διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του Σάντσεθ, έχουν παρασχεθεί εγγυήσεις ότι η πληρωμή των απολαβών του θα γίνει μέσω τράπεζας του εξωτερικού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ