ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Περιμένει χρήματα η Σάντερλαντ για τον Μαυρία

Περιμένει χρήματα η Σάντερλαντ για τον Μαυρία
INTIME SPORTS

Η Σάντερλαντ παραχωρεί τον Χάρη Μαυρία, αλλά, περιμένει πρόταση με οικονομικά ανταλλάγματα, ενώ, ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την υπόθεση παίζοντας με το χρόνο.

Το προφανές επιβεβαίωσε η αγγλική ιστοσελίδα "Sunderland Echo", αναφορικά με τις προθέσεις της Σάντερλαντ για τον Χάρη Μαυρία. Σε ρεπορτάζ της, την Παρασκευή (12/6), τονίζει ότι ο 21χρονος εξτρέμ δεν θα παραμείνει στο ρόστερ, αλλά, δεν πρόκειται να αποδεσμευτεί χωρίς το ανάλογο χρηματικό όφελος.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Μαυρίας θα τοποθετηθεί στην transfer list και θα υπάρξει αναμονή για να εμφανιστούν ενδιαφερόμενες ομάδες, οι οποίες προτίθενται να πληρώσουν για να τον αποκτήσουν.

Όπως προσθέτει, η Σάντερλαντ δεν βιάζεται να πουλήσει τον Έλληνα επιθετικό και θα περιμένει, ώστε, να αποσβέσει ένα μέρος των 3 εκατομμυρίων ευρώ που δαπάνησε για να τον αγοράσει το καλοκαίρι του 2013.

Ακόμα, καταγράφεται η επιθυμία του Παναθηναϊκού να τον επανεντάξει στο δυναμικό του, ενώ, το συμβόλαιο του Μαυρία ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2016.

Η βούληση των ιθυνόντων του Τριφυλλιού να διατηρήσουν τον Μαυρία στην Αθήνα είναι δεδομένη, όμως, η μεταγραφή του δεν συγκαταλέγεται στις άμεσες ανάγκες, αλλά, στις επιτρεπόμενες "πολυτέλειες".

Συνεπώς, έχει αποφασιστεί να τηρηθεί στάση αναμονής για όσο χρονικά διάστημα χρειαστεί, προκειμένου, ο ποδοσφαιριστής να φορέσει ξανά τα πράσινα με ευνοϊκούς όρους για την ΠΑΕ. Η τακτική αυτή κρύβει τον κίνδυνο να χαθεί ο 21χρονος εξτρέμ, αλλά, έχει προκριθεί ως η καταλληλότερη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ