ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Περιμένει προτάσεις για Γουακάσο και Ατζαγκούν

Περιμένει προτάσεις για Γουακάσο και Ατζαγκούν

Διαβάστε στο Sport24.gr για τους δύο προπονητές που εργάστηκαν στον Παναθηναϊκό και ενδιαφέρονται για τους Γουακάσο και Ατζαγκούν.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος προσπαθεί να εξοικονομήσει χρήματα μέσω ευνοϊκών διευθετήσεων με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν υπολογίζονται. Δύο από τους οποίους προσδοκά και έσοδα είναι ο Μουμπάρακ Γουακάσο και ο Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να δώσουν λύσεις με τους δύο Αφρικανούς ποδοσφαιριστές, δύο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού… Ο Αντρέα Στραματσόνι και ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο Ιταλός προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Σπάρτα Πράγας, αφού ήταν η πρώτη επιλογή του πλούσιου ιδιοκτήτη. Ο Στραματσόνι έχει εξαιρετική άποψη για τον Γουακάσο και ήδη, φέρεται να έχει υπάρξει η πρώτη προσέγγιση. Η οψιόν αγοράς που προβλέπεται στο δανεισμό του αριστεροπόδαρου άσου στη Γρανάδα είναι 1,5 εκατομμύριο ευρώ, αλλά ο Παναθηναϊκός θα το συζητούσε και με λιγότερα.

Ο Αναστασίου έχει ανακοινωθεί εδώ και ένα μήνα από τη βελγική Κορτράικ, με ορίζοντα συνεργασίας την επόμενη τριετία. Ο Ατζαγκούν είναι από τους αγαπημένους του παίκτες, τον πήρε μαζί του στη Ρόντα ως δανεικό και του έχει διαμηνύσει ότι θα επιδιώξει να τον φέρει στο Βέλγιο, αυτή τη φορά με κανονική μεταγραφή. Στην προκειμένη περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα ήταν ικανοποιημένος με όφελος που θα άγγιζε τις 500.000 ευρώ

Εφόσον τα έσοδα της ΠΑΕ έφταναν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ από τους Γουακάσο και Ατζαγκούν, τότε ο Λυμπερόπουλος θα είχε στη διάθεση του περισσότερα χρήματα να δαπανήσει για τις μεταγραφές.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ