ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Περιμένει και η Μουσκρόν τον Πιεμπονγκσάντ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η αναμονή για τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ δεν αγγίζει μόνο τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά και τους αντίστοιχους της Μουσκρόν.

Για την ακρίβεια, η ανησυχία των Βέλγων είναι μεγαλύτερη, επειδή ο Ταϊλανδός και οι συνέταιροι του έχουν αγοράσει τη βελγική ομάδα από τον Μάρτιο, σε αντίθεση με την "πράσινη" ΠΑΕ που ακόμα βρίσκεται στην κατοχή του Γιάννη Αλαφούζου.

Μόλις την προηγούμενη Παρασκευή, ο πρόεδρος της Μουσκρόν, Πατρίκ Ντεκλέρκ παραδέχτηκε ότι ο Πιεμπονγκσάντ ακόμα δεν έχει αρχίσει τη χρηματοδότηση. Επιπλέον, ο Βέλγος παράγοντας εξήγησε ότι το μπάτζετ θα αυξηθεί μέσω χορηγιών, αλλά σε μελλοντικό χρόνο.

Η στασιμότητα στις κινήσεις του Πιεμπονγκσάντ για τη Μουσκρόν έχει επίπτωση στο μεταγραφικό σχεδιασμό της. Μέχρι στιγμής, έχουν αποχωρήσει από το ρόστερ οι Αβονίγι, Μπολίνγκι, Ροτάριο και Γκοβέα και έχουν αποκτηθεί μόνο οι νεαροί Σέρβοι Λούκα Λούκοβιτς και Μίκο Κουζμάνοβιτς. Όπως γίνεται κατανοητό, δύο 21χρονοι ποδοσφαιριστές με μικρή εμπειρία από το σερβικό πρωτάθλημα, δεν θεωρούνται μεγάλη ενίσχυση για την ομάδα με το μικρότερο μπάτζετ της Jupiler League...

Ο προπονητής της Μουσκρόν, Φραντ Ντεφάι περιμένει μεταγραφές, ώστε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο για τη νέα σεζόν. Έχει εκφράσει την πεποίθηση του ότι το ρόστερ θα δυναμώσει, αλλά προς το παρόν συμβαίνει το αντίθετο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ