ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Περιμένει ειδοποίηση για να φύγει ο Βλαχοδήμος

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Οδυσσέας, Βλαχοδήμος, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός και η Μπενφίκα θα ολοκληρώσουν σύντομα τη διαπραγμάτευση για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στη Λισαβόνα. Στη βιτρίνα βγαίνουν οι Λουντ και Μολέντο.

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Οδυσσέα Βλαχοδήμου από τον Παναθηναϊκό στη Μπενφίκα... Ακόμα δεν έχουν διευθετηθεί όλες οι εκκρεμότητες, αλλά οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει και σύντομα θα τελειώσουν με τη μετάβαση του ομογενούς τερματοφύλακα στη Λισαβόνα, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Ο πορτογαλικός Τύπος θεωρεί δεδομένη την επίτευξη συμφωνίας και χαρακτηρίζει την απόκτηση του Βλαχοδήμου ως μία ευκαιρία για τη Μπενφίκα, επειδή ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Όπως γράφει η εφημερίδα " Record", οι "πράσινες" απαιτήσεις έχουν μειωθεί κατά πολύ σε σχέση με την αρχική προσέγγιση.

Πλέον, η μεταγραφή θα κλείσει με τον Παναθηναϊκό να εισπράττει 1,5 εκατομμύριο ευρώ, την Στουτγάρδη 225.000 ευρώ για τα τροφεία και τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών με τη Μπενφίκα, με ετήσιες αποδοχές 400.000 ευρώ. Προς συζήτηση έχουν τεθεί μερικά μπόνους για το Τριφύλλι και τον ποδοσφαιριστή, αλλά δεν πρόκειται να επηρεάσουν τη θετική κατάληξη ακόμα και αν δεν ευοδωθούν.

Ήδη, η Μπενφίκα διαθέτει 4 τερματοφύλακες και ο Βλαχοδήμος θα είναι ο πέμπτος, οπότε θα προκύψουν αποχωρήσεις. Ο πρώτος που θα φύγει από το Ντα Λουζ είναι ο 21χρονος Πάολο Λόπες, ενώ υπό έντονη αμφισβήτηση βρίσκεται ο μέχρι τώρα βασικός, Μπρούνο Βαρέλα.

ΣΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΟΙ ΛΟΥΝΤ ΚΑΙ ΜΟΛΕΝΤΟ

Είναι σαφές ότι η αγωνία της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι να λάβει το μεγαλύτερο μέρος του αντιτίμου (ει δυνατόν, όλο) με την υπογραφή των συμβολαίων, διότι έχει αμέτρητες υποχρεώσεις να καλύψει. Ωστόσο, το ποσό που θα εισπράξει δεν επαρκεί για την εξόφληση όλων των οφειλών και η πώληση του Βλαχοδήμου δεν θα είναι η μόνη. Σε πρώτο πλάνο έχουν τεθεί οι Ροντρίγκο Μολέντο και Ρόμπιν Λουντ, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι τον Ιούνιο και προκρίνεται η λύση να πωληθούν τον Ιανουάριο, έστω και με μικρό αντάλλαγμα.

Αφενός ο Παναθηναϊκός θα εξοικονομήσει τα χρήματα που θα τους καταβάλλει έως το τέλος της σεζόν, αφετέρου, θα αποκομίσει κέρδος που θα το αξιοποιήσει σε άλλες υποθέσεις. Επομένως, στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις με τους δύο ποδοσφαιριστές και η προσδοκία του των "πρασίνων" είναι ότι θα μπει στο ταμείο ένα ποσό που ενδεχομένως θα ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο ευρώ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ