ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Περίμεναν τη θετική εισήγηση στην ΠΑΕ

Περίμεναν τη θετική εισήγηση στην ΠΑΕ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού υποβάθμιζε τη θετική εισήγηση για την άδεια και αναμένει την ποινή του ΠΑΟΚ και τους ορισμούς της ΚΕΔ για να απασφαλίσει...

Η θετική εισήγηση του προέδρου της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργου Δημητρίου, για το φάκελο που κατέθεσε η ΠΑΕ, δεν προκάλεσε έκπληξη στους διοικούντες τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα, υποβάθμιζαν την εξέλιξη με τη λογική ότι δεν πρόκειται για μία είδηση που σηκώνει πανηγυρισμούς. Επισήμαναν ότι ουδέποτε υπήρξε πρόβλημα με την εξασφάλιση της άδειας και πρόκειται για μία αυτονόητη υποχρέωση της διοίκησης, που δεν συνιστά επιτυχία.

Όπως εξηγούν, η εταιρία αντιμετώπισε προβλήματα ρευστότητας που προκάλεσαν και τις καθυστερήσεις στις πληρωμές. Όμως, σύντομα θα ρυθμιστούν όλες οι εκκρεμότητες και θα επανέρθει η κανονικότητα.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΚΕΔ

Η διοίκηση παρακολουθεί τις εξελίξεις που θα προκύψουν με την ποινή που θα επιβληθεί στον ΠΑΟΚ, λόγω των επεισοδίων στον τελικό του Κυπέλλου και εφόσον το κρίνει απαραίτητο, θα παρέμβει. Ήδη, το νομικό επιτελείο σχεδιάζει την παρέμβαση, επειδή ο Παναθηναϊκός έχει έννομο συμφέρον. Αντίθετα, δεν πρόκειται να συμβεί το ίδιο με την ΑΕΚ, ανεξαρτήτως της δικής της τιμωρίας.

Η ΠΑΕ περιμένει και την ανακοίνωση του διαιτητή της πρεμιέρας των play offs και σε περίπτωση περίεργου... ορισμού, θα επιτεθεί άμεσα. Η πολιτική της αναμονής πέρασε στο παρελθόν και έχει αποφασιστεί η επιστροφή σε εποχές του... Παράγκα και Όραμα, με επικοινωνιακή πίεση και ανάδειξη των λαθών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ