ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Περήφανοι για την εμφάνιση οι Κουρμπέλης, Μολίνς, Δώνης και Βλαχοδήμος

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δραστηριότητα στα social media για Κουρμπέλη, Μολίνς, Δώνη και Βλαχοδήμο μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για την 24η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Δεν ξέχασαν τον τραυματία Άλτμαν.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φύγει όρθιος από το αιώνιο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ( 1-1) και η επόμενη μέρα βρίσκει με χαμόγελα τους ανθρώπους του "τριφυλλιού". Βέβαια, η χαρά επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Άλτμαν στο φινάλε του αγώνα ( ρήξη πρόσθιου χιαστού).

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για την εμφάνιση και το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ παράλληλα δεν ξέχασε και τον Ισραηλινό, ο οποίος δεν μπορούσε να χαρεί όπως οι συμπαίκτες του λόγω της σοβαρής ζημιάς που υπέστη.

"Περήφανος για όλους τους συμπαίκτες μου!!συνεχίζουμε μάγκες μου!!", έγραψε ο Κουρμπέλης στο Instagram, ενώ ανέβασε και Instastory για τον Άλτμαν: "Γίνε γρήγορα καλά, φίλε! Είσαι δυνατός!".

Περήφανοι για την εμφάνιση οι Κουρμπέλης, Μολίνς, Δώνης και Βλαχοδήμος

Με τη σειρά του, ο Γκιγιέρμο Μολίνς έγραψε στο Instagram: "Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου. 10 εναντίον 11 και δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Επίσης, καλή δύναμη στον Όμρι. Θα επιστρέψεις πιο δυνατός, όποιος και αν είναι ο τραυματισμός που έχεις υποστεί".

Τέλος, ο Χρήστος Δώνης, ο οποίος έδωσε τις μάχες του με την άμυνα του Ολυμπιακού, έγραψε: "Μπράβο ρε", ποστάροντας και μια φωτογραφία από φάση με αντίπαλο τον Αλεξί Ρομαό, ενώ ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πόσταρε με κεφαλαία: "Ψυχάρες" με μια πράσινη καρδιά και τους συμπαίκτες του γύρω από τον τραυματία Άλτμαν.

PSYXARES #OLYPAO #get_well_soon_omri

A post shared by Odisseas Vlachodimos (@vlachod1mos) on

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ