ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέρασε το monitoring της UEFA ο Παναθηναϊκός

Πέρασε το monitoring της UEFA ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πέρασε επιτυχώς το monitoring της UEFA για το τρίμηνο 30/6-30/9, παρά τα περιορισμένα έσοδα που είχε στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Εν μέσω των εξελίξεων στον ελλαδικό χώρο, τα στελέχη του Παναθηναϊκού έλαβαν μία ενημέρωση με θετικό πρόσημο από τους αξιωματούχους του Financial Control Body της UEFA. Στο πλαίσιο του monitoring που τελεί η ΠΑΕ για πρότερες παραβιάσεις του Financial Fair Play, διαπιστώθηκε ότι για το χρονικό διάστημα από τις 30 Ιουνίου 2015 έως τις 30 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους, οι συμφωνημένοι διακανονισμοί τηρήθηκαν κανονικά.

Παρά την έλλειψη εσόδων στη διάρκεια του καλοκαιριού, η διοίκηση κατάφερε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις και δεν ανέβαλε καμία πληρωμή. Σαφώς, δεν πρόκειται για ένα γεγονός άξιο πανηγυρισμών, όμως έχει τη σημασία του σε μία εποχή "ισχνών αγελάδων".

Στον ίδιο έλεγχο, άλλες εφτά ομάδες έλαβαν θετική αξιολόγηση, έξι παραπέμφθηκαν για ασυνέπεια και για άλλες δύο άρχισαν έρευνες. Φυσικά, το monitoring δεν τελειώνει εδώ, αφού ο Παναθηναϊκός τελεί υπό αξιολόγηση για το διάστημα 30 Σεπτεμβρίου - 30 Δεκεμβρίου, με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται στα τέλη Ιανουαρίου του 2016.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ