ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέρασε τα ιατρικά και ανακοινώνεται ο Αυλωνίτης

Πέρασε τα ιατρικά και ανακοινώνεται ο Αυλωνίτης
Αυλωνίτης

Ο Τάσος Αυλωνίτης αναμένεται να υπογράψει εντός της ημέρας το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό και να κλείσει το ρόστερ της σεζόν.

Στο περιθώριο των εξελίξεων με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ, ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Τάσου Αυλωνίτη. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας (11/9), με τα αποτελέσματα να κρίνονται ικανοποιητικά.

Ο Αυλωνίτης θα μεταβεί με τον ατζέντη του στα γραφεία της ΠΑΕ, εντός της ημέρας (11/9), ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο του και έπειτα, να ανακοινωθεί η συμφωνία. Ο Αυλωνίτης έχει συμφωνήσει να λάβει ένα μικρό ποσό ως πάγιες αποδοχές και θα κερδίσει αρκετά μπόνους, εφόσον κάνει συμμετοχές.

Πρόκειται για την 13η μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τη θερινή μεταγραφική περίοδο του 2017 και συνάμα, την τελευταία. Ο Ουζουνίδης έκρινε ότι χρειάζεται ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και λαμβάνοντας υπόψη τις διαθέσιμες επιλογές στην αγορά των ελεύθερων, κατέληξε στον υψηλόσωμο στόπερ.

Ο Αυλωνίτης έμεινε ελεύθερος από τη Χαρτς στις αρχές του καλοκαιριού, αφού δεν στέριωσε στη Σκωτία. Προηγουμένως, είχε αγωνιστεί σε Αιγάλεω, Ηλυσιακό, Καβάλα, Πανιώνιο και Ολυμπιακό, με τον οποίο είχε σκοράρει εναντίον του Παναθηναϊκού σε ντέρμπι αιωνίων, στο 1-0 στο Φάληρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ