ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέρασε και από τα Χανιά με Δουγένη η Κ17 του Παναθηναϊκού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η Κ17 του Παναθηναϊκού επικράτησε με 1-0 του Πλατανιά στα Χανιά και περιμένει στραβοπάτημα των ΑΕΚ, Ολυμπιακού για να βρεθεί και πάλι στην πρώτη δυάδα.

Πέρασε από τα Χανιά ο Παναθηναϊκός Κ17 επικρατώντας με 1-0 του Πλατανιά. Οι «πράσινοι» πέτυχαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους και βρίσκονται στη δεύτερη θέση σε ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό έχοντας όμως δύο ματς περισσότερα ενώ είναι δυο πόντους από την κορυφή όπου βρίσκεται η ΑΕΚ έχοντας ένα παιχνίδι παραπάνω.

Οι παίκτες του τριφυλλιού θα περιμένουν το στραβοπάτημα από τους αντιπάλους τους στα ματς της Κυριακής ώστε να υπάρξουν ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν πολύ ανοιχτό με τις δυο ομάδες να έχουν αρκετές καλές ευκαιρίες, κυρίως ο Παναθηναϊκός αλλά ο Πλατανιάς είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου 45λεπτου ώστε να προηγηθεί, καθώς στο 45′ είχε δοκάρι με τον Σταυρουλάκη.

Στο δεύτερο μέρος όμως οι «πράσινοι» πίεσαν αρκετά και κατάφεραν να σημειώσουν το γκολ που έκανε τη διαφορά στο 68′ με τον Δουγένη, με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός δημιούργησε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ με τους Ματζώρο και Εμμανουηλίδη, χωρίς όμως να καταφέρει να τις αξιοποιήσει.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Λιουδάκης):Πενταράκης, Κατσαρός, Σηφακάκης, Στεφανίδης, Ψαρουδάκης, Ντόι, Γιακουμάκης, Τσουκράκης, Αναστασόπουλος, Σταυρουλάκης, Αναγνωστόπουλος, ενώ έπαιξαν και οι Κομησόπουλος, Παπαγεωργίου, Μαλαδράκης, Βρέτο, Κακαβελάκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος):Σουρδής, Σπίνος, Βενέτης, Μανιδάκης, Νταμπίζας, Θεοδωράκης, Χριστοδούλου, Σκεντεράι, Δουγένης, Καλομοίρης, Μιχαήλ, ενώ αγωνίστηκαν και οι Εμμανουηλίδης, Ματζώρος, Αλεξανδρόπουλος, Τουρούκης, Κολόκας.

Αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής, 2ος γύρος στο Κ17 (Εξ αναβολής)

Σάββατο 18/3
Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 0-1

Κυριακή 19/2
11:00 Πανιώνιος-Ολυμπιακός (Β' Αργυρούπολης)
13:15 Λεβαδειακός-Αστέρας (Αθλ. Εγκαταστάσεις ΕΠΣ Βοιωτίας)
15:30 Ατρόμητος-ΑΕΚ (ΗΦΑΙΣΤΟΥ Περιστερίου)

Βαθμολογία Αγώνες Βαθμοί
1. ΑΕΚ 20 41
2. Παναθηναϊκός 21 39
3. Ολυμπιακός 19 39
4. Αστέρας 19 31
5. Ατρόμητος 19 29
6. Λεβαδειακός 20 19
7. Πανιώνιος 20 14
8. Πλατανιάς 19 5
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ