ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέρασαν και από τη Τρίπολη οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παραμένουν αήττητοι και πρωτοπόροι οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού επικρατώντας και στην Τρίπολη με 1-0 με γκολ του Ηλιάδη. (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός πέρασε και από την Τρίπολη επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα και παρέμεινε αήττητος και πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα Super League Κ17.

Οι πράσινοι πέτυχαν ένα γκολ με τον Ηλιάδη αλλά είχαν και τρία δοκάρια με Σαμαρά (2) και Σερπέζη και σωρεία ευκαιριών για να πετύχουν και άλλα τέρματα.

Ο Αθανασακόπουλος στο 8’ και ο Ντοματάς στο 14’ έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για τον Παναθηναϊκό για να ανοίξει το σκορ ενώ στη συνέχεια οι πράσινοι είχαν δύο δοκάρια με σουτ των Σαμαρά και Σερπέζη. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πανομοιότυπο τρόπο και χαρακτηριστικότερη φάση το δοκάρι του Σαμαρά στο 47'.

Στο 51' ο Ηλιάδης που είχε μπει αλλαγή με την έναρξη του δεύτερου μέρους σούταρε εύστοχα μέσα από την περιοχή και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο τελευταίο διάστημα του αγώνα οι παίκτες του Αστέρα προσπάθησαν να αντιδράσουν κυρίως με βαθιές μπαλιές, ωστόσο στην καλύτερη ευκαιρία που δημιούργησαν στο 87’ με κεφαλιά από κοντά μετά από γέμισμα, ο Χριστοδούλης είπε «όχι» και κράτησε το 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Χριστοδούλης, Βαγιαννίδης, Παρασκευόπουλος, Σαντιγκάι, Μαυρουδής, Σαμαράς, Τζαβίδας, Αλεξανδρόπουλος, Ντοματάς, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης.

Αγωνίστηκαν και οι: Ηλιάδης, Κώστας, Ζαγαρίτης, Σπίνος, Καλαμπόκας.

Δείτε το γκολ του αγώνα και τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση:

Πλέον το τριφύλλι είναι στη πρώτη θέση με 17 βαθμούς και ο Ολυμπιακός στη δεύτερη με 16 ενώ οι πράσινοι έχουν παίξει και με τον Πανιώνιο που βρίσκεται στην τρίτη θέση και έχουν έρθει ισόπαλοι σε αντίθεση με τους "ερυθρόλευκους".

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Κ17

ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1. Παναθηναϊκός 9 23
2. Ολυμπιακός 9 22
3. Πανιώνιος 9 19
4. Ατρόμητος 8 15
5. Αστέρας 9 12
6. ΑΕΚ 9 8
7. Πλατανιάς 8 8
8. Απόλλων Σμ. 8 3
9. Λεβαδειακός 9 0
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ