ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Περάλτα: "Θέλει να μείνει ο Σιμάο"

Περάλτα: "Θέλει να μείνει ο Σιμάο"
INTIME SPORTS

Εξελίξεις αναμένονται προς τα τέλη Μαρτίου όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ στον Παναθηναϊκό.

Στα τέλη Μαρτίου θα υπάρξει νέο ραντεβού του μάνατζερ του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του Μοζαμβικανού μέσου.

Αυτό δήλωσε ο Έκτορ Περάλτα στην εφημερίδα "Sportday". O εκπρόσωπος του Σιμάο τόνισε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού όμως ο Σιμάο θα περιμένει τις διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και μετά θα αποφασίσει για το μέλλον του.

" Συναντηθήκαμε, ο Σιμάο είπε για άλλη μία φορά ότι θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό και να υπογράψει άμεσα, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλη ομάδα στο εξωτερικό και είπαμε να τα ξαναπούμε στο τέλος Μαρτίου, όταν αναμένονται κάποιες εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού", τόνισε ο Περάλτα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο Γόντικας έχει ζητήσει από τον Σιμάο να περιμένει λίγες ακόμα ημέρες μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Αν μπουν τελικά λεφτά στην ομάδα ο Σιμάο αναμένεται να ανανεώσει. Πάντως, ο μάνατζερ του παίκτη είχε επαφή και με γερμανική ομάδα που ενδιαφέρεται αλλά θα περιμένει τις εξελίξεις για να δει τι θα γίνει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ