ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέντε νέα πρόσωπα στο ρόστερ της Κ17 του Παναθηναϊκού

Πέντε νέα πρόσωπα στο ρόστερ της Κ17 του Παναθηναϊκού

Η Κ17 του Παναθηναϊκού ξεκίνησε την προετοιμασία της στις αρχές της εβδομάδας έχοντας στο ρόστερ της και πέντε νέα πρόσωπα από Πάτρα, Θεσσαλία, Θεσπρωτία και Αθήνα μετά από προσπάθειες των Φύσσα, Ελευθεριάδη.

Εδώ και μια εβδομάδα η Κ17 του Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει της φετινής σεζόν υπό τις οδηγίες του τεχνικού του τριφυλλιού Σωτήρη Συλαϊδόπουλου και του άμεσου συνεργάτη του ενόψει της νέας χρονιάς Άγγελου Χατζόπουλου αλλά και των υπόλοιπων προπονητών των τμημάτων.

Το τμήμα αποτελείται από παιδιά γεννημένα το 2001 και το 2002 ενώ έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League και παιδιά μικρότερης ηλικίας αρκεί να έχουν δείξει ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν.

Έως τώρα βέβαια στον Παναθηναϊκό υπάρχουν παιδιά γεννημένα το 2001 και 2002 και με αυτούς θα πορευτεί το τριφύλλι. Συγκεκριμένα το ρόστερ αποτελείται μέχρι στιγμής από 25 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι κάτωθι ενώ γίνονται δοκιμές για μια-δυο προσθήκες ακόμα:

Γκολκίπερ: Γιώργος Χριστοδούλης, Χρήστος Χατζηγιαννάκης (τραυματίας), Γιάννης Μπότσαρης.

Αμυντικοί: Αράπι Κλάιφερτ (τραυματίας), Γιώργος Βαγιαννίδης, Δημήτριος Καραγιάννης, Παναγιώτης Μπάκος, Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, Βασίλης Σπίνος, Αλέξανδρος Σαντίκαι, Δημήτρης Καλαμπόκας.

Μέσοι: Σωτήριος Αλεξανδρόπουλος, Βασίλειος Ζαγαρίτης, Ηλίας Ηλιάδης, Ιωάννης Κώστας, Δημήτρης Σερπεζής, Ανδρέας Αθανασακόπουλος, Γιώργος Δάκτυλας (Νέος από Λάρισα), Παύλος Μαυρουδής (τραυματίας), Γιώργος Τουρκοχωρίτης.

Επιθετικοί: Μιχαήλ Αλεξόπουλος, Ιωάννης Νιάρχος, Γιώργος Ντοματάς, Σπύρος Τζαβίδας, Διονύσης Σαμαράς.

ΠΕΝΤΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ Κ17 ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ

Ανάμεσα στα παιδιά που στελεχώνουν το ρόστερ της φετινής Κ17 του Παναθηναϊκού είναι και πέντε νέα πρόσωπα. Πέντε ποδοσφαιριστές που πέρσι δεν ανήκαν στο τριφύλλι και αποκτήθηκαν από τους πράσινους μέσα από μια διαδικασία δοκιμών και τσεκαρίσματος από τον διευθυντή της ακαδημίας Τάκη Φύσσα και το συντονιστή προγράμματος Θεόδωρο Ελευθεριάδη αλλά και τους προπονητές και τους σκάουτ του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις ο Τάκης Φύσσας αναγκάστηκε να δώσει κυριολεκτικά "μάχη" ώστε να πείσει τους γονιούς των παιδιών να εμπιστευτούν την ακαδημία του Παναθηναϊκού και να μην αφήσουν τα παιδιά τους να πάνε στον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ που τους διεκδικούσαν.

Άλλωστε στόχος του Φύσσα από τη στιγμή που ανέλαβε την ακαδημία ήταν η ενίσχυση του ρόστερ με παιδιά από όλη την Ελλάδα που θα ανεβάσουν την ποιότητα της ακαδημίας.

Τα πέντε νέα πρόσωπα είναι οι Γιάννης Μπότσαρης, Δημήτρης Καλαμποκάς, Ανδρέας Αθανασακόπουλος, Γιώργος Δάκτυλας και Διονύσης Σαμαράς.

ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

Ο Γιάννης Μπότσαρης είναι γεννημένος το 2001, αγωνίζεται στη θέση του γκολκίπερ και κατάγεται από την Θεσπρωτία. Μάλιστα ο νεαρός γκολκίπερ ο οποίος έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την ΑΕΝΣ την περσινή σεζόν είχε 6 συμμετοχές (τις 4 ως βασικός) με τη φανέλα του Θεσπρωτού στη Γ΄Εθνική.

Πέντε νέα πρόσωπα στο ρόστερ της Κ17 του Παναθηναϊκού

ΔΙΠΛΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΑΣ

Ο Δημήτρης Καλαμποκάς αποκτήθηκε από τη Θύελλα Πατρών και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Είναι και αυτός γεννημένος το 2001 και πέρασε και αυτός από δοκιμαστικά στην Παιανία. Όπου ξεχώρισε και επιλέχθηκε να συνεχίσει και αυτός την καριέρα του στην ακαδημία του τριφυλλιού έχοντας μπροστά του προοπτικές για να πάει ακόμα ψηλότερα.

Πέντε νέα πρόσωπα στο ρόστερ της Κ17 του Παναθηναϊκού

Ο έτερος ποδοσφαιριστής που ήρθε από τη Θύελλα Πατρών ήταν ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος. Ο Αθανασακόπουλος είναι γεννημένος το 2001, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και είναι αρκετά ταλαντούχος, διεθνής και με την Εθνική Παίδων, για αυτό και ήταν στο στόχαστρο τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Ολυμπιακού. Μάλιστα είχε περάσει από δοκιμαστικά από τον "δικέφαλο του Βορρά" και τους "ερυθρόλευκους". Με προσωπικές ενέργειες όμως ο Τάκης Φύσσας κατάφερε να τον φέρει στον Παναθηναϊκό.

ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

Νέο πρόσωπο στο ρόστερ και ο νεαρός Λαρισαίος Γιώργος Δάκτυλας. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής (γεννηθείς το 2001) μετά από μια γεμάτη χρονιά τόσο με την ομάδα την Αναγέννηση Καλοχωρίου, την Μικτή της ΕΠΣΛ, αλλά και συμμετοχές με την Εθνική Παίδων αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα στην διάρκεια της περσινής σεζόν και ο Δάκτυλας είχε δοκιμαστεί στην ΑΕΚ αλλά τελικά επέλεξε το τριφύλλι.

Πέντε νέα πρόσωπα στο ρόστερ της Κ17 του Παναθηναϊκού

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Τελευταία προσθήκη στο ρόστερ της Κ17 του τριφυλλιού ο Διονύσης Σαμαράς από τον Κεραυνό Πετρούπολης. Ο νεαρός επιθετικός είναι και αυτός γεννημένος το 2001 αγωνίστηκε σε τρία τμήματα υποδομής (junior, παμπαιδικό, παιδικό) του Κεραυνού ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν βασικός μέλος της πρώτης ομάδας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ. Φέτος αγωνίστηκε σε 27 ματς στην Β’ κατηγορία, με 2.047 λεπτά συμμετοχής και έξι γκολ, συμμετείχε όλη τη σεζόν στους αγώνες της μικτής ομάδας νέων της Αθήνας, συγκεντρώνοντας έτσι τα βλέμματα αρκετών scouter επαγγελματικών συλλόγων.

Πέντε νέα πρόσωπα στο ρόστερ της Κ17 του Παναθηναϊκού
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ