ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέντε γκολ στο διπλό του Παναθηναϊκού, όλα αργεντίνικα

Πέντε γκολ στο διπλό του Παναθηναϊκού, όλα αργεντίνικα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Βιγιαφάνιες και Ρινάλντι κέρδισαν τους Λεντέσμα, Λέτο στο δίτερμα που έγινε την Τρίτη στο "Γ. Καλαφάτης" με 3-2 με τους τέσσερις Αργεντινούς να βάζουν και τα πέντε τέρματα.

Χρώμα... λάτιν και δη Αργεντίνικο είχε το δίτερμα που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης στο "Γ. Καλαφάτης" καθώς οι τέσσερις Αργεντινοί του Παναθηναϊκού, Βιγιαφάνιες, Ρινάλντι, Λέτο και Λεντέσμα πέτυχαν και τα πέντε τέρματα που σημειώθηκαν στο διπλό.

Μάλιστα ο Βιγιαφάνιες πέτυχε δυο γκολ δείχνοντας σε μια ακόμη προπόνηση ότι διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και τόσο στις προπονήσεις όσο και στα παιχνίδια δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Πλην των πέντε γκολ που σημείωσαν παίκτες από την Αργεντινή θα πρέπει να σταθούμε και στην παρουσία του Μπουμάλ σε όλο το δίτερμα, διάρκειας μισής ώρας, όπως φυσικά και των Λέτο, Μέστο και με τους τρεις να δείχνουν πανέτοιμοι ενόψει της συνέχειας.

Αυτό που αξίζει επίσης να σημειώσουμε είναι πως στην προπόνηση της Τρίτης παρά το γεγονός ότι υπήρξαν και επιστροφές για τους πράσινους προπονήθηκαν κανονικά τέσσερις παίκτες από την Κ20. Ο λόγος για τους Χατζηγιοβάννη, Μπουζούκη, Αγγελόπουλο και Πίσπα.

Ο Αντρέα Στραματσόνι λοιπόν χώρισε τους παίκτες του σε δυο ομάδες και τους έβαλε για μισή ώρα να παίξουν διπλό στο μισό γήπεδο.

Στην μια ομάδα των πράσινων ήταν οι: Μαρινάκης, Αγγελόπουλος, Σάμπα, Χουλτ, Λεντέσμα, Στάικος, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος, Λέτο και Πίσπας.

Ενώ με τους κίτρινους έπαιξαν οι: Μέστο, Μολέντο, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Ζέκα, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάννης, Ιμπάρμπο, Ρινάλντι.

Όσο για τους γκολκίπερ άλλαζαν και δεν ήταν σταθεροί.

Νικήτρια ομάδα στο διπλό ήταν αυτή των κίτρινων με τον Βιγιαφάνιες να σημειώνει δυο γκολ, το ένα με πέναλτι, και τον Ρινάλντι να βάζει το τρίτο. Όσο για τους ηττημένους ο Λέτο πέτυχε το ένα τέρμα και το άλλο ο Λεντέσμα επίσης με πέναλτι. Ο Αργεντινός μέσος εκτελεί και στις προπονήσεις τα πέναλτι για την ομάδα του όπως συμβαίνει και στους επίσημους αγώνες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ