ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέμπτο συνεχόμενο μηδέν στην Λεωφόρο

Πέμπτο συνεχόμενο μηδέν στην Λεωφόρο
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έφτασε τις επτά συνεχόμενες εντός έδρας νίκες του μετά την επικράτηση επί της Καλλονής αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι η αμυντική του βελτίωση.

Στις επτά συνεχόμενες εντός έδρας νίκες και στις εννιά από το ξεκίνημα της σεζόν έφτασε ο Παναθηναϊκός μετά την επικράτηση επί της Καλλονής στην Λεωφόρο με 1-0 το Σάββατο το απόγευμα. Οι πράσινοι συνεχίζουν με όπλο τους την Λεωφόρο να δίνουν την μάχη τους για τον τίτλο.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό όμως είναι πως σε σύγκριση με τα πρώτα ματς στο "Απόστολος Νικολαϊδης" οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου έχουν βελτιώσει κατά πολύ την αμυντική τους συμπεριφορά και δεν δέχονται γκολ στην έδρα τους.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός διατήρησε για πέμπτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι το μηδέν στην Λεωφόρο και έχει να δεχτεί τέρμα από τις 30 Νοεμβρίου και το ματς με την Βέροια. Μάλιστα σε εκείνο το παιχνίδι όπου οι πράσινοι είχαν επικρατήσει με 2-1 το γκολ για τους φιλοξενούμενους είχε πετύχει ο Καλτσάς ο οποίος από το καλοκαίρι θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι στα παιχνίδια που έδωσαν έκτοτε όμως έχουν πετύχει 13 τέρματα και δεν έχουν δεχθεί κανένα με την αμυντική λειτουργία του τριφυλλιού να είναι καλύτερη, να κρατάει μακριά από την περιοχή των πράσινων τους αντίπαλους και φυσικά όπου χρειάζεται υπάρχει και η παρουσία του Στιλ όπου φροντίζει να κάνει καλά την δουλειά του.

Θυμηθείτε τα τελευταία έξι ματς που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός εντός έδρας:

30 Νοεμβρίου
Παναθηναϊκός-Βέροια 2-1 Καλτσάς

14 Δεκεμβρίου
Παναθηναϊκός-Πανθρακικός 4-0

22 Δεκεμβρίου
Παναθηναϊκός-Κέρκυρα 2-0

11 Ιανουαρίου
Παναθηναϊκός-Εργοτέλης 5-0

14 Ιανουαρίου
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 1-0

24 Ιανουαρίου
Παναθηναϊκός-Καλλονή 1-0

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ