ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πειθαρχική δίωξη σε Αλαφούζο και Παναθηναϊκό

Πειθαρχική δίωξη σε Αλαφούζο και Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη στον πρόεδρο του τριφυλλιού για το σχόλιο και την φωτογραφία κατά του Ηλία Σπάθα. Για επιλεκτική ευαισθησία κάνουν λόγο στον Παναθηναϊκό.

Ο επικεφαλής του "τριφυλλιού" κατηγορείται για δυσφήμιση του αθλήματος για το σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία του διαιτητή της ΕΠΣ Πειραιά, με την ΠΑΕ να θεωρείται συνυπεύθυνη.

" Επειδή ο θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη ο τουλάχιστον ...διαπλεκόμενος Σπαθας αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της", είχε γράψει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που Αλαφούζος και ΠΑΕ κριθούν ένοχοι, θα τιμωρηθούν με πρόστιμο.

Η ενημέρωση

"Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στον πρόεδρό της, Γιάννη Αλαφούζο, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 14 (παρ. 2 και 3), 25 (παρ. 1 και 4) και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (σχόλια στα social media για τον Ηλ. Σπάθα)".

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στον Παναθηναϊκό δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι την κλήση αυτή και θεωρούν πως για ακόμα μια φορά ο εισαγγελέας έδειξε επιλεκτική ευαισθησία καθώς τονίζουν ότι την ίδια ώρα που εκπρόσωποι του Ολυμπιακού έχουν κάνει λόγο για επίορκους δικαστές ενώ αποκαλύφθηκε και το σκάνδαλο με τις πλαστές ενημερότητες ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ασχολείται με το twitter του Γιάννη Αλαφούζου.

Χαρακτηριστικά σημείωναν: " Τελικά φαίνεται πως το μόνο που απασχολεί μόνιμα τον κ. Καρρά είναι όταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θίγει τα κακώς κείμενα και τη διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου»

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ