ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέφτουν οι υπογραφές με Μολέντο στον Παναθηναϊκό

Πέφτουν οι υπογραφές με Μολέντο στον Παναθηναϊκό

Το επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και τυπικά η ανανέωση του συμβολαίου του Ροντρίγκο Μολέντο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2020.

Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει εδώ και καιρό σε προφορική συμφωνία με τον Ροντρίγκο Μολέντο για ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2018 έως το 2020.

Η συμφωνία αυτή αν και έχει επιτευχθεί εδώ και καιρό ακόμα δεν έχει αποτυπωθεί σε χαρτί αλλά όλα δείχνουν πως αυτό θα γίνει το αργότερο μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Στην διάρκεια της Παρασκευής υπήρξε επαφή των δυο πλευρών στην οποία τονίστηκε μεταξύ άλλων ότι ήρθε η ώρα για να τρέξει το θέμα και να ολοκληρωθεί με τις υπογραφές των συμβολαίων. Ο εκπρόσωπος του Μολέντο αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στη χώρα μας και τότε θα ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη υπόθεση.

Χωρίς τέσσερις η προπόνηση

Αναφορικά τώρα με την προετοιμασία των πράσινων ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης το πρόγραμμα συνεχίστηκε χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη που είχε να αντιμετωπίσει τις γνωστές απουσίες.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και ασκήσεις επιθετικής και αμυντικής τακτικής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί, ενώ θεραπεία έκαναν οι Καμπέσας, Τζανδάρης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ