ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέφτουν οι υπογραφές με Αναστασίου στον Παναθηναϊκό

Πέφτουν οι υπογραφές με Αναστασίου στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr από τις 10 Μαρτίου έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με το τριφύλλι και μέχρι τα τέλη της εβδομάδας θα αποτυπωθεί στο χαρτί η συμφωνία των δυο πλευρών.

Ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αναστασίου θα πορευτούν μαζί μέχρι το 2018 με την συμφωνία των δυο πλευρών να επισημοποιείται στην διάρκεια της εβδομάδας και το αργότερο μέχρι την Παρασκευή. Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει από τις 10 Μαρτίου για το οριστικό ναι του 42χρονου τεχνικού στην πρόταση του τριφυλλιού και έτσι ο προπονητής που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του Κυπέλλου την περσινή σεζόν αναμένεται να γίνει ο μακροβιότερος Έλληνας προπονητής.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έγινε από τον Παναθηναϊκό και υπάρχει πλήρης συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών έως το καλοκαίρι του 2018.

Αυτή τη στιγμή οι δυο πλευρές βρίσκονται στη διαδικασία σύνταξης του νέου συμβολαίου και Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και να αποτυπωθεί και στα χαρτιά η συμφωνία των δυο πλευρών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ