ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παβλόφσκι και Γιανίτσκι οι υπό παρακολούθηση

Παβλόφσκι και Γιανίτσκι οι υπό παρακολούθηση
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, o Νίκος Νταμπίζας εστίασε το ενδιαφέρον του στο παιχνίδι Ελλάδα Κ21 - Πολωνία Κ21, σε δύο ποδοσφαιριστές της Λέχια Γκντανσκ, τον επιθετικό Μπαρτολομέου Παβλόφσκι και τον αμυντικό, Ραφαήλ Γιανίτσκι.

Αν και ο Νίκος Νταμπίζας στο παιχνίδι των Ελπίδων Ελλάδα - Πολωνία 4-1, έλεγξε την απόδοση των τεσσάρων ποδοσφαιριστών οι οποίοι ανήκουν στον Παναθηναϊκό (Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Καρέλης, Μαρινάκης), εντούτοις είχε την ευκαιρία να τσεκάρει τις ικανότητες ορισμένων νεαρών Πολωνών, τους οποίους έχει ξεχωρίσει.

Σαφώς, μόνο ο ίδιος και οι συνεργάτες του στην ΠΑΕ γνωρίζουν ποια ονόματα είχε σημειωμένα στο μπλοκάκι του, ωστόσο ορισμένες πληροφορίες του Sport24.gr από την Πολωνία αναφέρουν ότι εδώ και λίγο καιρό, ο τεχνικός διευθυντής έχει συγκεντρώσει πληροφορίες για δύο συγκεκριμένους παίκτες.

Άλλωστε, ο Νταμπίζας δείχνει ένα έντονο ενδιαφέρον για την αγορά της κεντροευρωπαϊκής χώρας, έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον δύο ταξίδια με μεταγραφικό περιεχόμενο τους τελευταίους μήνες και έχει παραστεί σε παιχνίδια της Ελεκτραλάσα, δηλαδή του πολωνικού πρωταθλήματος.

Οι δύο οι οποίοι φέρονται να άρεσαν στον Νταμπίζα είναι ο αμυντικός, Ραφαήλ Γιανίτσκι (το Νο2 στην ομαδική φώτο) και ο επιθετικός, Μπαρτολομέου Παβλόφσκι (το Νο19 στην ομαδική φώτο). Σε όσους θυμίζουν κάτι, συμβαίνει επειδή ανήκουν στο ρόστερ της Λέχια Γκντανσκ, η οποία επικράτησε 4-0 του Παναθηναϊκού σε φιλικό παιχνίδι, στη διάρκεια της προετοιμασία του στην Πολωνία.

Μάλιστα, οι δύο είχαν πετύχει γκολ, ο Παβλόφσκι είχε ανοίξει το σκορ, ενώ ο Γιανίτσκι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Νίκος Νταμπίζας ήταν στην εξέδρα και παρακολούθησε την απόδοση τους, καταχωρίζοντας τους ως δύο καλές περιπτώσεις.

Ο αρχηγός Γιανίτσκι

Παβλόφσκι και Γιανίτσκι οι υπό παρακολούθηση
INTIME SPORTS

Ο Ραφαήλ Γιανίτσκι (αυτός με το περιβραχιόνιο στη φώτο) γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου του 1992 στην πόλη Σζσέτσιν, έχει ύψος 1,88μ. και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, με δυνατότητα να καλύψει και τις θέσεις των ακραίων μπακ. Είναι δεξιοπόδαρος και έχει εδώ και μία τετραετία στους Άνδρες. Παρότι νεαρός, φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού στη Λέχια και από το 2011 έχει πραγματοποιήσει 79 συμμετοχές στην Ελεκτραλάσα. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2016 και θεωρείται μία προσιτή και προσοδοφόρα περίπτωση.

Ο φρέσκος Παβλόφσκι

Παβλόφσκι και Γιανίτσκι οι υπό παρακολούθηση
INTIME SPORTS

Ο Μπαρτολομέου Παβλόφσκι (το νούμερο 19 στη φώτο) γεννήθηκε στις 13 Νοεμβρίου του 1992 στην πόλη Ζγκριέζ, έχει ύψος 1,78μ. και αγωνίζεται κατά κύριο λόγο ως αριστερός εξτρέμ με ανάποδο πόδι, αν και μπορεί να παίξει γενικότερα ως περιφερειακός επιθετικός. Πήρε μεταγραφή στη Λέχια από τη Βίτεβ Λοτζ, έχοντας περάσει δανεικός και από τη Μάλαγα, χωρίς να καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής. Έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στην Ελεκτραλάσα του 2014-2015, αλλά δεν έχει κερδίσει θέση βασικού και δεν έχει σκοράρει. Δεσμεύεται έως τον Ιούνιο του 2017.

Τσεκάρισμα, όχι διαπραγμάτευση

Στο παιχνίδι Ελλάδα - Πολωνία, ο Νίκος Νταμπίζας τσέκαρε ποδοσφαιριστές και δεν πρόκειται να αρχίσει διαπραγματεύσεις άμεσα για κάποιον από αυτούς τους οποίους σημείωσε στη λίστα του. Σκοπός του είναι να ενημερώνεται για την εξέλιξη τους και ίσως στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, να ασχοληθεί με κάποιον εξ' αυτών, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ