ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πατσίνι: "Να είμαι ο ηγέτης στη Serie Β"

Πατσίνι: "Να είμαι ο ηγέτης στη Serie Β"

Η Ελλάς Βερόνα υποβιβάστηκε μαθηματικά στη Serie B, ο Τζιαμπάολο Πατσίνι τα μπερδεύει για τη νέα σεζόν, ο πρόεδρος δεν μιλάει καθαρά και το μέλλον ενδέχεται να τον βρει στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο Ροντρίγκο Παλάσιο και ο Τζιαμπάολο Πατσίνι είναι τα δύο πιο γνωστά ονόματα που έχουν γραφτεί μέχρι στιγμής από την ιταλική αγορά, ως μεταγραφικοί στόχοι του Αντρέα Στραματσόνι. Εάν για τον πρώτο η κατάσταση μοιάζει ξεκάθαρη και εξαρτάται από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, για τον δεύτερη η υπόθεση περιπλέκεται αρκετά.

Καταρχάς, η Ελλάς Βερόνα, στην οποία αγωνίζεται ο Πατσίνι, υποβιβάστηκε μαθηματικά στη Serie B την προηγούμενη αγωνιστική, παρά τη νίκη της με 2-1 επί της Μίλαν. Κάτι που σημαίνει πως ο 31χρονος επιθετικός σε συνεννόηση με τη διοίκηση πρέπει να αποφασίσουν γα το μέλλον της συνεργασίας τους, που διαρκεί έως τις 30 Ιουνίου του 2020. Ο Πατσίνι αμείβεται με 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, ποσό που δεν μπορεί να καλυφθεί με βάση τα οικονομικά δεδομένα που διαμορφώνονται για τη νέα σεζόν.

Η ιστοσελίδα "tuttomercatoweb" υποστηρίζει ότι η διοίκηση της Ελλάς Βερόνα έχει "εγκλωβιστεί" στο τετραετές συμβόλαιο με τον Πατσίνι και έχει δύο επιλογές: να του προτείνει μείωση αποδοχών ή να τον αποδεσμεύσει. Φυσικά, και τα δύο εξαρτώνται από τη βούληση του Ιταλού στράικερ.

Όσο για τις διαθέσιμες επιλογές του Πατσίνι, το δημοσίευμα ισχυρίζεται πως ο ποδοσφαιριστής έχει δεχτεί ένα αόριστο ενδιαφέρον από τον Αντρέα Στραματσόνι και μερικές κρούσεις από ομάδες της Serie A, όμως επιβάλλεται να αποδεχτεί ότι θα έχει πολύ μικρότερο κασέ. Οπότε και αυτός οφείλει να ζυγίσει τις επιλογές του και να λάβει τις αποφάσεις του.

Πάντως, μιλώντας για το μέλλον του μετά τη νίκη της Ελλάς Βερόνα επί της Μίλαν, τόνισε ότι "η διάρκεια του συμβολαίου δεν θα είναι πρόβλημα ούτε για μένα, ούτε για την ομάδα. Όταν με ενημερώσει η διοίκηση για τις προθέσεις της, δεν θα υπάρξει πρόβλημα στις συζητήσεις μας. Δεν πρέπει να μας απασχολούν τέτοια θέματα. Η Ελλάς Βερόνα αξίζει να παίζει στη Serie A και είναι δυσάρεστος ο υποβιβασμός, αλλά για μένα θα ήταν ωραίο να είμαι ο ηγέτης τη νέα σεζόν. Για την ώρα, όμως, απλώς στεναχωριέμαι".

Για το μέλλον του Πατσίνι ρωτήθηκε και ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Ελλάς Βερόνα, Μαουρίτσιο Σέτι, ο οποίος εξήγησε: "Θα πάρουμε αποφάσεις για τους ποδοσφαιριστές που θα μείνουν ή θα φύγουν. Ο Πατσίνι ήταν άτυχος και δεν έδειξε ποτέ τις πραγματικές δυνατότητες του. Μετά κατέληξε εναλλακτική λύση του Τόνι και δεν μπόρεσε να βοηθήσει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ