ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασχάλη: "Αν ο Παναθηναϊκός ήταν φαγητό, θα ήταν μακαρόνια με κιμά"

Πασχάλη: "Αν ο Παναθηναϊκός ήταν φαγητό, θα ήταν μακαρόνια με κιμά"

Ο Σόφη Πασχάλη παραχώρησε συνέντευξη στο "ΕΘΝΟΣΠΟΡ", με αφορμή το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, και μίλησε για την αγάπη της για το "τριφύλλι".

Η επαναστάτρια Σόφη Πασχάλη, που έκανε... θραύση στο Survivor 1 μιλάει στο " ΕΘΝΟΣΠΟΡ" και αποκαλύπτει πως υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό, επειδή ο παππούς της ήταν αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και ήθελε να του πάει κόντρα! Οσο για τον πατέρα της, τον Βαγγέλη, ήταν τερματοφύλακα της Εθνικής ομάδας και του Απόλλωνα Αθηνών! "Μπαλαδόφατσα" από κούνια, λοιπόν!

Είσαι Παναθηναϊκός από κούνια (οικογένεια) ή έγινες στην πορεία λόγω ενός φίλου/φίλης;

"Ήμουν από μικρή επαναστάτρια κι έτσι έγινα Παναθηναϊκός, από αντίδραση προς τον παππού μου, ο οποίος ήταν αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού (σ.σ.: Σηφαλάκης) και ήθελα να του πάω κόντρα! Ωστόσο, υποστηρίζω τον αθλητισμό και το καλό ποδόσφαιρο, ανεξαρτήτως ομάδας".

Από πότε θυμάσαι τον εαυτό σου να ασχολείται με το ποδόσφαιρο;

"Από μικρή θυμάμαι μια ζωή τα γόνατά μου να είναι κατεστραμμένα! Δεν μου άρεσε απλά το ποδόσφαιρο, έπαιζα κιόλας, αλλά ως τερματοφύλακας (σ.σ.: παιδί του μπαμπά της!) . Αργησα να γίνω κορίτσι με την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο"!

Τσακώθηκες και βρίστηκες (ή μαλλιοτραβήχτηκες) ποτέ με κάποιον/κάποια για τον Παναθηναϊκό;

"Ποτέ μου δεν τσακώθηκα με κανέναν. Ισα ίσα που ήμουν πάντα αντίθετη μ' αυτά. Δεν είμαι καθόλου του φανατισμού, στηρίζω γενικά τον καλό αθλητισμό και δεν μου αρέσει η βία".

Είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις περισσότερους από 3 ποδοσφαιριστές; Αν ναι, ποιους;

"Γνωρίζω παίκτες κι έχω κι αρκετούς φίλους, οπότε, δεν θα μιλήσω γι αυτούς, γιατί δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον".

Ποιος είναι εκείνος για τον οποίο ακούς να μιλούν περισσότερο;

"Μου αρέσει ο καλός αθλητισμός, το καλό ποδόσφαιρο και φροντίζω να ακούω μόνο τα καλά που λένε γενικότερα για τους παίκτες και για το άθλημα."

Περίγραψέ μας ένα "γηπεδικό" περιστατικό που εμπλέκεσαι;

"Μου κάνει εντύπωση όταν βλέπω φανατισμό, πάθος κι από όλο αυτό να μην βγαίνει τίποτα καλό, αλλά να προκαλούνται επεισόδια και να βλέπουμε τραυματισμούς και φονικά. Κι από μικρή που πήγαινα στα γήπεδα με τον πατέρα μου, έβλεπα ότι δεν υπάρχει υγεία σ' όλο αυτό. Και δυστυχώς αυτή η κατάσταση αποτρέπει πολλύν κόσμο από το να πηγαίνει στα γήπεδα κι αποτρέπει και πολλές γυναίκες".

Καταλαβαίνεις τι είναι το οφσάιντ;

Απάντηση πρώτη: "Το οφσάιντ είναι όταν πας για πέναλτι;" αναρωτιέται... Λάθος, της απαντάμε και της δίνουμε άλλη μία ευκαιρία. "Οταν η μπάλα έχει βγει έξω από το γήπεδο και πας να τη σουτάρεις;", δεύτερο... ζονκ της απαντάμε! Στην τρίτη απάντηση ήταν αποστομωτική. "Το ματς στο Survivor το είδες; Ε, όταν έβαλα το γκολ δεν ήμουν οφσάιντ"!

Θα μπορούσες να έχεις έναν σύντροφο που δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο;

"Δεν έχω τέτοια θέματα. Αν μου αρέσει και θέλω, θα καθίσω να δω ποδόσφαιρο. Δεν έχω πρόβλημα και δεν μου αρέσει να συμβαίνει και το αντίθετο. Δεν φανατίζομαι με τίποτα. Αν θέλει κι ο άλλος να δει και δεν θέλω εγώ, επίσης δεν θα έχω πρόβλημα".

Οταν ακούς τη λέξη Παναθηναϊκός, τι είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό, ποια εικόνα σχηματίζεται, ποιο συναίσθημα ξυπνάει;

"Πράσινο... Οταν ακούω Παναθηναϊκός, όλα συνδέονται με την παιδική μου ηλικία και μου έρχεται στο μυαλό η αντίδραση στον παππού μου και στους υπόλοιπους στην οικογένεια που είναι Ολυμπιακοί"!

Αν ο Παναθηναϊκός ήταν φαγητό, ποιο θα ήταν; Αν ήταν τραγούδι, ποιο θα ήταν;

"Αν ήταν φαγητό, θα ήταν κάτι απλό, όχι τίποτα... ψαγμένο. Θα ήταν φαγητό μαγειρείου. Μακαρόνια με κιμά! Τραγούδι θα ήταν (μόνο) το... "σύλλογος μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος"!

Ενα ματς (ή γεγονός) που θυμάσαι με πολλή χαρά και αντιστοίχως ένα που πάντα θα σε στεναχωρεί;

"Θυμάμαι ότι όταν τελείωνα το Λύκειο, ο πατέρας μου, που με είχε κάνει... αγοροκόριτσο, μου πήρε δώρο ένα μηχανάκι, έναν μπόμπο και ήρθε... κι έδεσε! Τότε το είδα ως καλό οιωνό και ήμουν σίγουρη ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα και τελικά το πήραμε! Δεν το έχω συνδυάσει με κάποιο κακό γεγονός. Το μόνο κακό ήταν ότι στα ντέρμπι υπήρχε αντιπαλότητα, με πείραζαν στην οικογένεια και δεν τους μίλαγα"!

Δείτε το πρωτοσέλιδο του "Έθνους":

Πασχάλη: "Αν ο Παναθηναϊκός ήταν φαγητό, θα ήταν μακαρόνια με κιμά"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ