ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρών στην Τούμπα ο Αναστασίου

Παρών στην Τούμπα ο Αναστασίου
INTIME SPORTS

Η ποινή των δέκα ημερολογιακών ημερών που επιβλήθηκε στον Γιάννη Αναστασίου είχε ισχύ από την ώρα που βγήκε η απόφαση αλλά ο διαιτητής δεν την γνώριζε για την εφαρμόσει και ο κόουτς τα πράσινων θα χάσει μόνο το ματς με τον Ατρόμητο.

Κανονικά θα δώσει το παρών στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου καθώς η ποινή των δέκα ημερολογιακών ημερών ίσχυε από την Πέμπτη το απόγευμα και την ώρα ανάρτησης της απόφασης η οποία μάλιστα είχε κοινοποιηθεί στην πράσινη ΠΑΕ.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως η τιμωρία του ολοκληρώνεται στις 8 Νοεμβρίου, μια μέρα πριν το ντέρμπι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης εκτός έδρας το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 9 Νοεμβρίου.

Άλλωστε το άρθρο 33 παράγραφος 4 εδάφιο α’ του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ είναι σαφές και τονίζει: «οι ποινές που επιβάλλονται με απόφαση δικαιοδοτικού οργάνου, εκτίονται από την ημέρα έκδοσης της απόφασης, με την οποία επιβάλλεται η ποινή».

Στον Παναθηναϊκό, η απόφαση - που ανακοινώθηκε στο επίσημο site της διοργανώτριας στις 5.46 μ.μ. - κοινοποιήθηκε πριν από το παιχνίδι δεν συνέβη το ίδιο όμως και με τον διαιτητή της αναμέτρησης Γιώργο Δασκαλόπουλο ο οποίος δεν γνώριζε την απόφαση η οποία ήταν σε ισχύ αλλά δεν μπορούσε να την εφαρμόσει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ