ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρουσία Αλαφούζου και συστάσεις Αναστασίου

Παρουσία Αλαφούζου και συστάσεις Αναστασίου
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο Κορωπί και μοίρασε ευχές ενόψει Πάσχα ενώ ο Γιάννης Αναστασίου έκανε συστάσεις στους πράσινους. Θεραπεία ο Κλωναρίδης, ξεκούραση για Πράνιτς.

Παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου έγινε η τελευταία προπόνηση πριν από το Πάσχα για τους πράσινους με τον πρόεδρο της ομάδας να μεταβαίνει στο Κορωπί να δίνει συγχαρητήρια και πάλι για την πρόκριση στον τελικό και ευχές σε όλους για καλό Πάσχα. Από την άλλη ο Γιάννης Αναστασίου πέρα από τις κλασικές ευχές έκανε και συστάσεις στους ποδοσφαιριστές του λέγοντας μεταξύ άλλων: "Να προσέχετε την ζωή σας, έχουμε τρεις δύσκολες εβδομάδες μπροστά μας, κοιτάξτε να χαλαρώσετε όσο μπορείτε και από την Δευτέρα θα στρέψουμε την προσοχή μας στο Κύπελλο".

Σε ότι έχει να κάνει με τα νέα της προπόνησης ο Κλωναρίδης έκανε θεραπεία και την Παρασκευή, ο Ντίνας ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα αλλά αναμένεται από Τρίτη να μπει σε φουλ ρυθμούς και ο Πράνιτς έμεινε μέσα για ξεκούραση και θα ξεκινήσει προπονήσεις από Δευτέρα.

Όλοι οι υπόλοιποι συν του Μαρινάκη για δεύτερη μέρα πήραν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης το οποίο κύλησε χωρίς άλλα προβλήματα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ