ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρουσία Πατέρα, συναντήθηκαν οι Μιχαλαριάς - Καμίνης

Παρουσία Πατέρα, συναντήθηκαν οι Μιχαλαριάς - Καμίνης

Με τη μεσολάβηση του Νικόλα Πατέρα, οι Ηλίας Μιχαλαριάς και Γιώργος Καμίνης συναντήθηκαν και συζήτησαν για τις σχέσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και του Δήμου Αθηναίων. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (6/10) η συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλία Μιχαλαριά και τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη. Παρών ήταν και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Πατέρας, ο οποίος μεσολάβησε για το κλείσιμο του ραντεβού.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η πραγματική παραχώρηση του skate park δίπλα στο "Απόστολος Νικολαΐδης", διότι μέχρι στιγμής, ναι μεν στα χαρτιά ο Δήμος έχει παραχωρήσει τη χρήση στον Ερασιτέχνη, αλλά ο χώρος παραμένει κλειστός και κλειδωμένος.

Η μεσολάβηση του Νικόλα Πατέρα υπήρξε καθοριστική για τη διαμόρφωση κλίματος συνεννόησης, διότι το προηγούμενο διάστημα οι Μιχαλαριάς και Καμίνης δεν είχαν επικοινωνία.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η διαδικασία παραχώρησης να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, ώστε στη συνέχεια να αρχίσουν οι εργασίες διαμόρφωσης των εγκαταστάσεων που έχει αποφασίσει η διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Συγχρόνως, συζητήθηκαν και άλλα ανοιχτά θέματα στη σχέση του Δήμου Αθηναίων και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αναφορικά με την αξιοποίηση άλλων χώρων, καθώς και πιθανές συνεργασίες σε ορισμένους τομείς.

Το ζητούμενο είναι αυτή η συνάντηση να αποτελέσει την απαρχή ενός καλύτερου συντονισμού μεταξύ του Δήμου της Αθήνας και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, με σκοπό να επιλύονται τα προβλήματα και να προωθούνται σημαντικές δράσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ