ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρελθόν από την ακαδημία του Παναθηναϊκού έξι παίκτες της Κ20

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI

Έξι ποδοσφαιριστές της Κ20 του Παναθηναϊκού ενημερώθηκαν την Τετάρτη το πρωί πως είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν την καριέρα τους όπου επιθυμούν.

Παρελθόν από την Κ20 του Παναθηναϊκού αποτελούν από την Τετάρτη (18/7) το πρωί έξι νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι ειδοποιήθηκαν ενόψει και της αναχώρησης την προσεχή Δευτέρα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, πως δεν υπολογίζονται για το φετινό ρόστερ και είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν τη καριέρα τους όπου επιθυμούν.

Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας, Τάκης Φύσσας, ήταν αυτός που ανέλαβε το δύσκολο έργο να πει στα παιδιά της Κ20, όχι στον Ντόκο που είναι επαγγελματίας, ότι επειδή δεν θα είχαν χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν στην ομάδα Νέων λόγω και της πληρότητας που υπάρχει σε κάποιες θέσεις πως το καλύτερο για αυτούς θα ήταν να μείνουν ελεύθεροι.

Οι έξι ποδοσφαιριστές είναι οι γεννημένοι το 1999 Ίγκλι Ντόκο, Παύλος Ντιρμίσι και Γιάννης Τσίγγος και οι γεννημένοι το 2000 Ορφέας Φρατζέσκος, Κωνσταντίνος Θεοδωράκης και Αργύρης Δουγένης.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν μια-δυο ακόμα αποχωρήσεις, κυρίως παιδιών γεννημένων το 1999 είτε ως ελεύθεροι είτε ως δανεικοί. Άλλωστε τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα Κ20 δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι γεννημένοι το 2000 και το 2001 και μόλις τρεις γεννημένοι το 1999.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ντόκο επειδή είναι επαγγελματίας, υπέγραψε τον περασμένο Ιανουάριο συμβόλαιο έως το 2019, θα πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα ώστε να λύσει το συμβόλαιο του με την πρώτη ομάδα στην οποία επίσης δεν υπολογίζεται.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ

Εκτός των αποχωρήσεων όμως στον Παναθηναϊκό γίνονται και κάποιες δοκιμές το τελευταίο διάστημα με τους πράσινους να τσεκάρουν δυο γκολκίπερ αλλά και έναν μέσοεπιθετικό ο οποίος έχει περάσει από την ακαδημία του Ολυμπιακού αλλά και έναν Ελληνοβέλγο. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα αποκτηθεί κανείς εξ αυτών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ