ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Παράθυρο" για την παραμονή των Κάτσε και Μυστακίδη

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Κάτσε EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει τη δυνατότητα να κρατήσει τους Κάτσε και Μυστακίδη, αρκεί να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Περιθώριο μέχρι τις 30 Ιουνίου για να διατηρήσει στο δυναμικό του τον Εργκούς Κάτσε και τον Γιάννη Μυστακίδη, έχει ο Παναθηναϊκός. Τουλάχιστον, αυτό προκύπτει από την ανεπίσημη ενημέρωση που είχε η διοίκηση σε σχετικό ερώτημα που απηύθυνε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Οι περιορισμοί στις μεταγραφές θα ισχύσουν από την 1η Ιουλίου. Επομένως, η παραμονή των δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είχαν παραχωρηθεί δανεικοί από τον ΠΑΟΚ, δεν υπόκειται σε αυτές. Αντίστοιχα, βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποκτήσει άλλους παίκτες πριν την 1η Ιουλίου και να ξεπεράσει τις κυρώσεις.

Ο Κάτσε και ο Μυστακίδης τυπικά ανήκουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού μέχρι την 30η Ιουνίου και δεν χρειάζεται να επανεγγραφούν στον ΠΑΟΚ. Πλέον, το ζητούμενο είναι να συναινέσουν οι δύο παίκτες στην παραμονή τους στην Αθήνα και να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες. Ο Κάτσε φαίνεται διατεθειμένος να ανανεώσει, ενώ ο Μυστακίδης είναι πιο διστακτικός.

Από εκεί και πέρα, στην ίδια κατηγορία εντάσσονται ο Ρόμπιν Λουντ και ο Γκιγέρμο Μολίνς. Η αποσαφήνιση του τι ισχύει επιτρέπει στον Παναθηναϊκό να κρατήσει στο ρόστερ του και τους δύο, ενώ ήταν γνωστό το αντίθετο. Ο Μολίνς έχει την πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο του, ενώ ο Λουντ προτιμά να μετακομίσει στην Αγγλία.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ