ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παράταση στη μετακόμιση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Παράταση στη μετακόμιση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός, σήμα

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει τα νέα γραφεία της ΠΑΕ έχει βρεθεί, αλλά θα χρησιμοποιηθεί από τα τέλη Φεβρουαρίου.

Δεν είναι η πιο εμπορική είδηση, αλλά η μετακόμιση είναι μία σημαντική διαδικασία για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Η ΠΑΕ θα εγκατασταθεί σε νέα γραφεία, προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα από το χαμηλότερο ενοίκιο, αλλά και από τα λειτουργικά έξοδα που θα είναι λιγότερα λόγω του μικρότερου χώρου.

Το κτίριο που στεγάζεται τώρα η ΠΑΕ επί της οδού Ζηρίδη 10 στο Μαρούσι, ανήκει στην κατασκευαστική εταιρία "Χριστόφορος Δ. Κωνσταντινίδης". Οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού συνεννοήθηκαν με τον ιδιοκτήτη και εξασφάλισαν τη συναίνεση του για να μείνουν έως τις 23-24 Φεβρουαρίου και έπειτα να κάνουν τη μετακόμιση.

Ο κατάλληλος χώρος έχει βρεθεί στην Λεωφόρο Πεντέλης στο Χαλάνδρι και θα διαμορφωθεί ώστε να φιλοξενήσει το προσωπικό της ΠΑΕ. Το ενοίκιο έχει οριστεί στα 1.700 ευρώ μηνιαίως, ενώ ο σταθμός του Προαστιακού Σιδηρόδρομου δεν απέχει πολύ.

Η μετακόμιση σε νέα γραφεία έπρεπε να είχε ήδη γίνει, αλλά οι διοικητικές ανακατατάξεις και οι πιο σημαντικές προτεραιότητες τη μετέθεσαν. Πλέον, δεν υπάρχει άλλο χρονικό περιθώριο, αφού και ο ιδιοκτήτης χρειάζεται το χώρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ