ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παράταση και... πέναλτι για Πούκι

Παράταση και... πέναλτι για Πούκι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν συμφώνησαν Μπρόντμπι και Παναθηναϊκός στις σημερινές συζητήσεις για τον Τεέμου Πούκι και πλέον οι επόμενες ημέρες είναι καθοριστικές, καθώς οι συζητήσεις θα συνεχιστούν εξ΄ αποστάσεως μεταξύ των δύο πλευρών.

Οπως ήταν αναμενόμενο, δεν τα βρήκαν Μπρόντμπι και Παναθηναϊκός στις σημερινές - πρώτες επί της ουσίας - διαπραγματεύσεις τους για τη μεταγραφή του Τεέμου Πούκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δανία η Μπρόντμπι δεν είναι διατεθειμένη να μειώσει κατά πολύ την αρχική "βάση" της, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και ο Παναθηναϊκός προς το παρόν απλώς "κάλυψε" την αρχική τεράστια απόσταση από τη δική του βάση εκκίνησης, των 600.000 ευρώ. Ο κοινός παρονομαστής όμως ακόμη δεν έχει βρεθεί, παρότι ο ίδιος ο παίκτης ουσιαστικά έχει συμφωνήσει με τους Πράσινους για τριετές συμβόλαιο.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών δεν είναι σε κακοκτράχαλο δρόμο, καθώς οι Δανοί έχουν... "χωνέψει" ότι ο Πούκι θέλει να φύγει. Ωστόσο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να κάνει οικονομική υπέρβαση για τον Φινλανδό φορ και να δεσμευτεί απέναντι στην Μπρόντμπι τουλάχιστον για 1 εκατ. ευρώ, πιθανώς και για περισσότερα χρήματα μαζί με τις έξτρα αμοιβές, ανάλογα με τις συμμετοχές, τα γκολ και τις επιτυχίες του Πούκι με την πράσινη φανέλα. Οι συζητήσεις αναμένεται να συνεχιστούν εξ αποστάσεως πλέον και οι δυο - τρεις επόμενες ημέρες αναμένονται καθοριστικές, χωρίς να αποκλείεται οι διαπραγματεύσεις να συνεχιστούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού φέρεται αποφασισμένη να επιμείνει για την απόκτηση του Πούκι - έχοντας ως δεδομένο τη συμφωνία του με τον παίκτη- αλλά πιθανότατα όλα θα εξαρτηθούν από τον Γιάννη Αλαφούζο και το αν θα αποφασίσει να αυξήσει κατά 250.000-300.000 ευρώ το αρχικά προϋπολογισμένο μπάτζετ για τον αντικαταστάτη του Μάρκους Μπεργκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ