ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παράταση για τις σουίτες στο "Απόστολος Νικολαΐδης"

Παράταση για τις σουίτες στο "Απόστολος Νικολαΐδης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ορισμός του πρώτου ματς του Europa League στην Αθήνα, επισπεύδει τις εργασίες για την ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης", αλλά θα προκληθούν μικρές "αρρυθμίες". Διαβάστε στο Sport24.gr.

Με απόφαση της UEFA, το πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού Παναθηναϊκός - ΑΪΚ Στοκχόλμης (ή Γιουρόπα) για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League, θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 28 Ιουλίου.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη επισπεύδει τις εργασίες ανακαίνισης, που εκτελούνται στο "Απόστολος Νικολαΐδης", αφού το διαθέσιμο χρονικό διάστημα είναι μικρότερο.

Αποτελεί ειλημμένη απόφαση ότι το ματς θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί το "Σπύρος Λούης", παρότι έχει δηλωθεί ως εναλλακτική.

Στις επόμενες ημέρες, θα τοποθετηθούν τα πλαστικά καθίσματα και θα κατασκευαστούν νέες τουαλέτες στις θύρες 2-3-4-13-14, ενώ μικρή παράταση παίρνει η εγκατάσταση των μεταλλικών σουιτών.

Η τοποθέτηση τους αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν τον γ' προκριματικό, ωστόσο πιθανώς να μην έχουν καταστεί λειτουργικές ως προς την πρόσβαση και τις παροχές τους.

Στο φιλικό ματς του Παναθηναϊκού με την Τσβόλε, θα ανοίξουν οι μισές θύρες, προκειμένου να μην διακοπούν οι εργασίες. Μετά το ματς της 28ης Ιουλίου, θα ανακαινιστούν και οι υπόλοιπες θύρες, ενώ θα λειτουργήσουν οι σουίτες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ