ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παράταση για την Πέμπτη ο Λεντέσμα

Παράταση για την Πέμπτη ο Λεντέσμα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κριστιάν Λεντέσμα πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, αλλά θα υπογράψει το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μετά την επιστροφή από την Τουρκία. Κοντά στην αποδέσμευση ο Εσιέν.

Μετάθεση για την Πέμπτη (14/7) πήρε η ανακοίνωση της μεταγραφής του Κριστιάν Λεντέσμα από τον Παναθηναϊκό. Διότι ο Αργεντινός χαφ δεν υπέγραψε το συμβόλαιο την Τρίτη (12/7), αφού προέκυψε η ανάγκη να αποσαφηνιστούν μερικοί όροι της συμφωνίας με τη διοίκηση.

Ο Λεντέσμα υποβλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (12/7) σε ιατρικές εξετάσεις, με τον έλεγχο να κρίνεται ικανοποιητικός. Έπειτα, μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του, προκειμένου να διευθετήσει τα διαδικαστικά ζητήματα.

Όμως, όπως προαναφέρθηκε, ορισμένες λεπτομέρειες δεν ρυθμίστηκαν, οπότε το ραντεβού ανανεώθηκε για την Πέμπτη. Δεν έχει δημιουργηθεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα, απλώς εκκρεμεί η επίλυση νομικών θεμάτων και κανένας δεν πιέζεται από το χρόνο.

Ο Λεντέσμα θα ταξιδέψει με την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Κωνσταντινούπολη, θα παίξει στο φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε και την Πέμπτη, με την επιστροφή στην Αθήνα, θα επισκεφτεί εκ νέου τα γραφεία για να υπογράψει το συμβόλαιο. Την ίδια μέρα, θα ανακοινωθεί η μεταγραφή.

Κοντά στην αποδέσμευση ο Εσιέν

Εντατικές επαφές με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα είχε την Τρίτη (12/7) ο ατζέντης του Μάικλ Εσιέν, προκειμένου να συμφωνήσουν στους όρους της λύσης του συμβολαίου. Οι δύο άνδρες πλησιάζουν σε συμφωνία και στις επόμενες ώρες ενδέχεται να καταλήξουν για την αποδέσμευση του Γκανέζου. Φαίνεται πως ο Εσιέν αποφάσισε να επισπεύσει τις εξελίξεις, αφού έχει προτάσεις από κινέζικες ομάδες και από την Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ