ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρασκευή η συνάντηση Αλαφούζου - Γιαννακόπουλου

Παρασκευή η συνάντηση Αλαφούζου - Γιαννακόπουλου
Γιαννακόπουλος, Αλαφούζος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέσπευσαν τη συνάντηση τους, προκειμένου να μην αφήσουν να "σέρνεται" το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην επικαιρότητα.

Να μην αφήσουν το χρόνο να κυλήσει και να βάλουν "φρένο" στην άκρατη σεναριολογία των τελευταίων ημερών, επιδιώκουν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Γιάννης Αλαφούζος και επισπεύδουν τη συνάντηση τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν το βράδυ της Παρασκευής (15/7), μετά το φιλικό του μπασκετικού Παναθηναϊκού με την Ουνίξ Καζάν στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Τη συνάντηση των Γιαννακόπουλου - Αλαφούζου θα απασχολήσουν τα ζητήματα που απαιτείται να επιλυθούν σε επίπεδο κορυφής, αφού τα περισσότερα θέματα έχουν διευθετηθεί από τα επιτελεία τους στην καθημερινή επικοινωνία που έχουν.

Δεν αποκλείεται, μετά την πραγματοποίηση της συνάντησης, να εκδοθεί μία κοινή δήλωση που θα ενημερώσει τους οπαδούς και θα δώσει ένα χρονοδιάγραμμα για τις εξελίξεις. Διότι, είναι σαφές ότι παρά τις προσπάθειες τους, οι φήμες και τα σενάρια για την επόμενη μέρα δίνουν και παίρνουν.

Ο Γιαννακόπουλος και ο Αλαφούζος θέλουν να στείλουν και ένα μήνυμα ότι οι εξελίξεις "τρέχουν" και βρίσκονται σε καλό επίπεδο, παρότι ακόμα απαιτείται να ρυθμιστούν σημαντικές υποθέσεις, ώστε το PAO Foundation να πάρει σάρκα και οστά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ