ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παραμένει αποστασιοποιημένος ο Μπαλτάκος

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Μπαλτάκος, εξακολουθεί να απέχει από τη λήψη των αποφάσεων της διοίκησης, ενώ κατατέθηκαν οι εσωτερικοί διακανονισμοί. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η ένταξη του Τάκη Μπαλτάκου στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ θεωρήθηκε ως μία προσθήκη που θα συντελούσε στη βελτίωση της διοικητικής λειτουργίας. Όμως, αυτό ήταν στη θεωρία, αφού η πράξη αποδεικνύεται διαφορετική.

Μετά το στάδιο προσαρμογής, ο αντιπρόεδρος εξέφρασε τη διαφωνία του την κεντρική πολιτική της διοίκησης και έχει αποστασιοποιηθεί από τις αποφάσεις.

Όπως για παράδειγμα, με την αντίδραση για τη διαιτησία του Τζήλου στο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 1-1, στους "Ζωσιμάδες". Ο Μπαλτάκος ήταν υπέρ πιο δυναμικών παρεμβάσεων, ενώ ο Χρήστος Παναγόπουλος επέλεξε μία πιο ήπια προσέγγιση.

Ο Τάκης Μπαλτάκος απέχει από τα τεκταινόμενα, παρότι διατηρεί τη θέση του. Πόσο καιρό θα διαρκέσει αυτό δεν μπορεί να το προδικάσει κανένας, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να «τραβήξει» επ’ άπειρον.

Κατατέθηκαν οι διακανονισμοί

Η ΠΑΕ κατέθεσε στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ τους πρώτους διακανονισμούς, που αφορούν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και οτυς εργαζόμενους. Η συγκεκριμένη διαδικασία δεν σχετίζεται με τις οφειλές προς τρίτους και ήταν εσωτερική, συνεπώς και πιο εύκολη. Ο φάκελος παραδόθηκε τη Δευτέρα, όπως όριζε ο σχετικός κανονισμός.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ