ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παραιτήθηκε από τον Παναθηναϊκό ο Ελευθεριάδης

ΝΕΟΙ / ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ
ΝΕΟΙ / ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η θητεία του Θόδωρου Ελευθεριάδη στον Παναθηναϊκό έλαβε τέλος. Λίγους μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής διεύθυνσης της ακαδημίας, παραιτήθηκε και αποτελεί παρελθόν.

Στις 10 Απριλίου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Θόδωρου Ελευθεριάδη ως τεχνικού υπεύθυνου και συντονιστή του αναπτυξιακού προγράμματος της ακαδημίας του συλλόγου. Έξι μήνες μετά, ο 48χρονος αποτελεί παρελθόν.

Ο Θεσσαλονικιός παραιτήθηκε, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον τεχνικό υπεύθυνο και συντονιστή του αναπτυξιακού προγράμματος της Ακαδημίας. Την παραίτησή του για προσωπικούς υπέβαλε σήμερα ο Θόδωρος Ελευθεριάδης.

Ο Παναθηναϊκός τον ευχαριστεί και του εύχεται καλή συνέχεια. Το έργο στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται, παρά τις όποιες αντιξοότητες προκύπτουν".

Ο Ελευθεριάδης ανέφερε με αφορμή την παραίτησή του: "Βρέθηκα σε μια μεγάλη, υγιή και φιλόξενη ομάδα σε μια δύσκολη καμπή του συλλόγου. Αποχωρώ για προσωπικούς λόγους. Δεν έχω κανένα προσωπικό παράπονο. Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Τάκη Φύσσα για τη συνεργασία που είχαμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ