ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πανό και συνθήματα κατά Αλαφούζου

Πανό και συνθήματα κατά Αλαφούζου

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην Λεωφόρο για να στηρίξει τους "πράσινους" και για να στείλει μήνυμα στον Γιάννη Αλαφούζο υψώνοντας πανό εις βάρος του και φωνάζοντας συνθήματα κατά του.

Περισσότεροι από 12.000 φίλοι του Παναθηναϊκού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των πράσινων και βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην Λεωφόρο για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να στηρίξουν το τριφύλλι, παίκτες και τεχνική ηγεσία, και να στείλουν μήνυμα στον Γιάννη Αλαφούζο.

Με πανό και συνθήματα θέλησαν να πουν στον ισχυρό άνδρα των πράσινων ότι δεν θα τελειώσει αυτός τον Παναθηναϊκό μετά τις τελευταίες αποφάσεις αλλά αυτοί θα τελειώσουν τον ίδιο.

Συγκεκριμένα στην ανάπαυλα του αγώνα υπήρχε μπροστά από την Θύρα 13 ένα πανό που έγραφε: "Δεν θα μας τελειώσεις εσύ... Θα σε τελειώσουμε εμείς" και στο κέντρο είχε το πρόσωπο του Γιάννη Αλαφούζου.

Στην διάρκεια του αγώνα, τόσο στο πρώτο μέρος όσο και στο δεύτερο 45λεπτο, υπήρξαν και συνθήματα εις βάρος Γιάννη Αλαφούζου που τον χρέωναν ως "μπροστινό" του Βαρδή Βαρδινογιάννη και τον κατηγορούσαν για τη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μάλιστα στην διάρκεια του δευτέρου μέρους υπήρξαν αρκετά συνθήματα εις βάρος της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Θυμίζουμε ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης υπήρξε ένα ακόμη πανό με μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ενώ μοιράζονταν φυλλάδια εκτός γηπέδου με τη θέση της Θύρας 13 για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ