ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πανό για Αλαφούζο: "Πες μας αν είσαι μπροστινός, αυτός δεν είναι Παναθηναϊκός"

Παναθηναϊκός, πανό

Πανό για Αλαφούζο: "Πες μας αν είσαι μπροστινός, αυτός δεν είναι Παναθηναϊκός"

Μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της κατά των διοικούντων την ΠΑΕ και πριν από το φιλικό εναντίον της Άλκμααρ, με πανό που κρέμασαν στις κερκίδες.

Μετά το πανό στο πρώτο φιλικό εναντίον της Γκεντσλερμπιριλιγκί, μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της "Θύρας 13", και στο φιλικό εναντίον της Άλκμααρ μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού εξέφρασε και σήμερα τη δυσαρέσκειά της απέναντι στους διοικούντες την ΠΑΕ Πανθηναϊκός.

Κρέμασαν τρία πανό σήμερα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, εκ των οποίων ένα αναφερόταν στον Γιάννη Αλαφούζο: "Πες μας αν είσαι μπροστινός, αυτός δεν είναι Παναθηναϊκός".

Το δεύτερο πανό καταφερόταν εναντίον του Χρήστου Παναγόπουλου και της δικηγόρου Αθηνάς Μπαλωμένου με υβριστικά λόγια και το τρίτο ανέφερε: "Στη δίκη της Δευτέρας για πόσες εβδομάδες, τώρα κολλητιλίκια σε Σκάι και φυλλάδες". Προφανές είναι ότι κάποιοι οπαδοί θεωρούν πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει... ομαλοποιήσει τη σχέση του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τα πανό κατέβηκαν στο έκτο λεπτό του αγώνα, αλλά σε ένα - δυο συνθήματα εκφράστηκε και πάλι δυσαρέσκεια. Οπως το εξής: "Ο ΠΑΟ δεν είναι ΣΚΑΙ, βάλε λεφτά, γιατί αλλιώς δεν πάει".

Σε κάθε περίπτωση, η εκκίνηση αυτής της σεζόν διαφέρει συγκριτικά με τις προηγούμενες ως προς τη στάση μερίδας οργανωμένων φίλων του Παναθηναϊκού απέναντι στους διοικούντες την ΠΑΕ, με επικεφαλής τον Γιάννη Αλαφούζο.

 

 

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

H Brennah Black κηρύσσει επισήμως την έναρξη των διακοπών

Το σαγηνευτικό μοντέλο κόβει την κορδέλα με μια φωτογράφιση που θα μας μείνει αξέχαστη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24