ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πανέτοιμος για Αγρίνιο και Βίγκο ο Ιμπάρμπο

Πανέτοιμος για Αγρίνιο και Βίγκο ο Ιμπάρμπο
Λουντ Ιμπάρμπο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο διπλό ανάμεσα στους παίκτες του Παναθηναϊκού που διεξήχθη την Τετάρτη (21/9) το πρωί καθώς πέτυχε δυο γκολ.

Με ένα δίτερμα σε ολόκληρο το γήπεδο ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (21/9) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", με τον Αντρέα Στραματσόνι να χωρίζει ανάμεικτα τους παίκτες του σε δυο ομάδες.

Ο Ιταλός προπονητής παρέταξε την Α' ομάδα με 4-2-3-1 και τη Β' ομάδα με 4-4-2, δείχνοντας ενδεχομένως το δίλημμα που έχει για την τακτική που θα επιλέξει για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, το Σάββατο (23/9).

Η Α' ομάδα είχε καλύτερη απόδοση και νίκησε τη Β' ομάδα με 4-0, με τον Ιμπάρμπο να πετυχαίνει δύο γκολ και τους Λουντ και Εμποκού από ένα.

Α' ομάδα: Στιλ - Μέστο, Μολέντο, Τελάντερ, Χουχούμης - Λεντέσμα, Στάικος - Ιμπάρμπο, Λουντ, Εμποκού - Μπεργκ.

Β' ομάδα: Οδυσσέας Βλαχοδήμος - Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ρέις, Χουλτ - Ζέκα, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες - Ρινάλντι, Λέτο.

Φυσικά στην διάρκεια του έπαιξαν και οι Κοτσόλης, Ιβανόφ, Μαρινάκης, Ευαγγέλου.

Ενθαρρυντικά νέα από Τελάντερ, Ιμπάρμπο, "Κούτρου"

Ο Ιμπάρμπο έδειξε ότι έχει ξεπεράσει το αιμάτωμα που είχε στο γόνατο και αγωνίστηκε σε φουλ ρυθμούς, ενώ ο Κουτρουμπής επίσης αγωνίστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα και από τον Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος επανέρχεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, όπως έγραψε από την Τρίτη το Sport24.gr αναλύοντας και το πλάνο επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους για τον Δανό αμυντικό.

Φυσικά και ένα δίτερμα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα κανονικό παιχνίδι αλλά είναι πιο δυνατό τεστ από μια απλή προπόνηση και ο Τελάντερ το έβγαλε χωρίς πρόβλημα. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε νεαρός στόπερ τις επόμενες μέρες να ρίξει λίγο τους ρυθμούς, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα, απλά επειδή στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να τον πιέσουν και υπάρξει κάποιο απρόοπτο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ