ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πανέτοιμοι για το Πούσκας Καπ οι Έφηβοι

Πανέτοιμοι για το Πούσκας Καπ οι Έφηβοι
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα μετέχει για ακόμη μια χρονιά στο Πούσκας Καπ με τους Έφηβους του τριφυλλιού να βρίσκονται από την Μεγάλη Πέμπτη στην Ουγγαρία.

Στην Ουγγαρία βρίσκονται από το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης η αποστολή των Εφήβων του Παναθηναϊκού που θα πάρει μέρος στο Πούσκας Καπ της φετινής σεζόν. Οι πράσινοι αναχώρησαν την Μεγάλη Πέμπτη το πρωί και μέσω Μονάχου έφτασαν στην Ουγγαρία λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι και εγκαταστάθηκαν στο ξενοδοχείο τους.

Το μεσημέρι τους ήταν ελεύθερο ενώ το απόγευμα θα γίνει η τελετή έναρξης και μια δεξίωση για όλες τις ομάδες που παίρνουν μέρος ενώ όπως κάθε χρόνο όλες οι αποστολές θα επισκεφτούν τον τάφο του Πούσκας.

Η αποστολή των πράσινων

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η αποστολή των πράσινων αποτελείται από τους: Βασίλα, Ξενόπουλο, Χρυσικό, Στρατήγη, Θεοχάρη, Ζήκο, Σερβιλάκη, Μπαλατσούρα, Χατζηγιοβάννη, Μίνγκο, Πίσπα, Οικονομόπουλο, Τουρούκη, Ρούμπο, Μεράι, Παπανικολάου, Λάμπρου και Σάμιο.

Με την αποστολή έχουν ταξιδέψει μαζί οι Κώστας Φραντζέσκος, Ράικο Γιάνγιαννιν, Παναγιώτης Μπαρτζόκας, Αλέξης Αλεξόπουλος που αποτελούν το τεχνικό επιτελείο των πράσινων αλλά και ο Νίκος Σάκουλης ο οποίος ήταν διερμηνέας του Φέρεντς Πούσκας και κάθε χρόνο δίνει το παρών.

Ο Παναθηναϊκός θα ριχτεί πρώτος στην μάχη του Πούσκας Καπ αντιμετωπίζοντας την Παρασκευή στις 12.00 (1.00μ.μ ώρα Ελλάδος) την "Ακαδημία Πούσκας" στο πρώτο ματς της διοργάνωσης ενώ στον όμιλο των πράσινων μετέχει και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Μαζί τους ο Μιχαλαριάς

Την φετινή χρονιά την αποστολή του Παναθηναϊκού έχει συνοδεύσει και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηλίας Μιχαλαριάς ο οποίος εκπροσωπεί ουσιαστικά το τριφύλλι. Δεν αποκλείεται η παρουσία του εκεί να έχει να κάνει και με την προτομή του Φέρεντς Πούσκας που θέλουν να κάνουν οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη έξω από την Λεωφόρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ