ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Βγήκε από το παρασκήνιο ο Βασσάρας"

Παναθηναϊκός: "Βγήκε από το παρασκήνιο ο Βασσάρας"

Η επίσημη ανάληψη πόστου στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας από τον Κύρο Βασσάρα, σχολιάστηκε από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ο Κύρος Βασσάρας είναι ο επιδιαιτητής της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, μετά τη συμφωνία του προερχόμενου από την ΕΠΟ, Δημήτρη Γκρούτση και του εκπροσώπου της Superleague, Δημήτρη Σαραϊδάρη.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που δεν έχει την αποδοχή της διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού στο πρόσφατο παρελθόν είχε ζητήσει την απομάκρυνση του από το ποδόσφαιρο, όπως της συζύγου του, Δέσποινας Κοξένογλου.

Ωστόσο, η ΠΑΕ τον αντιμετωπίζει ως "υπηρεσιακή λύση" και αυτό που τονίστηκε από στελέχη του Τριφυλλιού, είναι πως "επιτέλους βγήκε από το παρασκήνιο και μπήκε στο προσκήνιο και πλέον για όσο διάστημα είναι σε αυτό το πόστο θα κριθεί".

Αναφορικά με τη διαιτησία, στον Παναθηναϊκό εκτιμούν ως μοναδική αποδεκτή λύση την παρέμβαση της FIFA. Θεωρούν ότι μόνο μία κατάσταση που θα διαμορφωθεί από την παγκόσμια ομοσπονδία, θα έχει την αποδοχή και την αξιοπιστία για να αρχίσει το πρωτάθλημα.

Τέλος, αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη, για τον Χρήστο Παναγόπουλο, δεν τις σχολιάζουν και επισημαίνουν πως ο εν λόγω σε λίγες μέρες θα αποτελέσει παρελθόν.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ