ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός στην παράταση

Παναθηναϊκός στην παράταση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή μέχρι το πέσιμο της αυλαίας και τώρα έχει περιθώριο μέχρι τις 10/2. Τι ισχύει με τον ακριβό Βάθκεθ, τον Εζατολάχ αλλά και την αναμονή για τον Γουακάσο μέχρι το βράδυ της Τρίτης.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου στην Ελλάδα έληξε και τυπικά. Ο Παναθηναϊκός παρά το γεγονός ότι ήθελε να κάνει τέσσερις-πέντε μεταγραφές και πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή για να το πετύχει προχώρησε τελικά στην απόκτηση μόνο δυο ποδοσφαιριστών. Απέκτησε τον Κουρμπέλη και πήρε ως δανεικό τον Κλωναρίδη.

Πλέον όμως οι πράσινοι έχουν περιθώριο να το παλέψουν στην... παράταση και συγκεκριμένα μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου με την απόκτηση ποδοσφαιριστών που έμειναν ελεύθεροι μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Βασική προϋπόθεση να μην έχουν υψηλές χρηματικές απαιτήσεις καθώς το ζητούμενο από εδώ και στο εξής στον Παναθηναϊκό είναι τα μικρά συμβόλαια, όχι μεγαλύτερα από 250.000 ευρώ, καθώς όπως έχουμε πει το τριφύλλι έχει μπει και πάλι στην εποχή της λιτότητας.

Στο προσκήνιο υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών που ενδεχομένως να απασχολήσουν το τριφύλλι ενδεχομένως και όχι.

ΜΙΚΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΒΑΘΚΕΘ, ΕΖΑΤΟΛΑΧ

Μια εξ αυτών είναι ο Βίκτορ Βάθκεθ, ο 30χρονος Ισπανός άσος που προτάθηκε στο τριφύλλι, με τους πράσινους να εξετάζουν την περίπτωση του αλλά ακόμα να μην έχουν αποφασίσει αν θα προχωρήσουν η όχι. Στον Παναθηναϊκό θέλουν να είναι απόλυτα σίγουροι. Και να μην ξεφύγουν στα οικονομικά δεδομένα, ο Βάθκεθ είναι ακριβή περίπτωση, αλλά και να δουν αν είναι απολύτως καλά και δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Όλα αυτά θα παίξουν τον ρόλο τους στο αν θα κινηθεί η όχι ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του.

Μικρές είναι οι πιθανότητες και για τον 20χρονο Ιρανό, Σαΐντ Εζατολάχ, ο οποίος αγωνίζεται ως box to box μέσος και διακρίνεται για τις οργανωτικές ικανότητές του. Ο νεαρός δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο, αλλά είναι ελεύθερος και θεωρείται "ευκαιρία". Στον Παναθηναϊκό όμως ακόμα δεν είναι 100% σίγουροι ότι θα προχωρήσουν και τη συγκεκριμένη υπόθεση.

ΕΦΥΓΕ ΑΠΡΑΓΟΣ Ο ΑΛΤΜΑΝ

Σε ότι έχει να κάνει με τον Άμρι Άλτμαν, ο νεαρός Ισραηλινός έφυγε τελικά άπραγος από την Αθήνα, επιστρέφει στο Ισραήλ και η περίπτωση του δεν τελεσφόρησε. Στον Παναθηναϊκό μπορεί να ρώτησαν στη FIFA αλλά από τη στιγμή που δεν τους κάλυπταν τα όσα άκουσαν δεν προχώρησαν ούτε τη συγκεκριμένη κίνηση. Άλλωστε από την αρχή ήταν επιφυλακτικοί και το ταξίδι του Ισραηλινού στην Αθήνα έγινε μετά από πρωτοβουλία του ίδιου.

ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΓΟΥΑΚΑΣΟ

Η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα μπορεί να ολοκληρώθηκε σε ότι έχει να κάνει με τις αποκτήσεις ποδοσφαιριστών αυτό όμως δεν ισχύει με τις αποχωρήσεις. Και αυτό γιατί δεν έχει "κλείσει" σε όλες τις αγορές η μεταγραφική περίοδος, όπως για παράδειγμα της Ισπανίας.

Από εκεί όπου το τριφύλλι έχει συζητήσεις με την Γρανάδα για την παραχώρηση του Γουακάσο ως δανεικού με οψιόν αγοράς όμως για το καλοκαίρι. Απομένουν λίγες ώρες ακόμα ώστε το συγκεκριμένο "deal" να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί με τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών να λένε ότι το πιθανότερο είναι ο Παναθηναϊκός να αποδεχτεί την συγκεκριμένη πρόταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ