ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός - Μπριζ: Η Λεωφόρος των αστεριών

Παναθηναϊκός - Μπριζ: Η Λεωφόρος των αστεριών

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 21:00 την Μπριζ στην κατάμεστη Λεωφόρο, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Champions League. Τα πλάνα των δυο προπονητών πριν την πρώτη μεγάλη μάχη.

Η μεγάλη ώρα κοντοζυγώνει για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος καλείται να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης στον αποψινό αγώνα (21:00) με την Μπριζ μπροστά στο κοινό του, το οποίο θα γεμίσει τις εξέδρες του "Απόστολος Νικολαΐδης" και θα σπρώξει τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου στη νίκη.

Το παιχνίδι αυτό σε καμία των περιπτώσεων δεν θα θυμίζει το φιλικό προετοιμασίας πριν λίγο καιρό, όταν οι Βέλγοι επικράτησαν με 2-1. Το "τριφύλλι" έχει τα φόντα να πάρει αυτό που θέλει και να πάει με πολλές πιθανότητες στη ρεβάνς. Στόχος είναι να μπει και τέλος στην κακή παράδοση που έχει με τις βελγικές ομάδες σε νοκ άουτ παιχνίδια.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα διλήμματα του Αναστασίου και ο "ρόμβος"

Αναφορικά με τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού, στην τελευταία προπόνηση στη Λεωφόρο δεν θέλησε να δείξει πολλά πράγματα και κράτησε κρυφές κάποιες σκέψεις του. Ίσως βέβαια να μην έχει όντως καταλήξει σε όλα τα πρόσωπα για το αρχικό σχήμα και να περιμένει ως την τελευταία στιγμή. Το σίγουρο είναι πως δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση για την θέση του τερματοφύλακα, με τον Στιλ να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Στο 4-4-2 με ρόμβο που έχει στο μυαλό του να παρατάξει την ομάδα του, η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται -από δεξιά προς τα αριστερά- από τους Βέμερ, Σάντσεθ, Ταυλαρίδη και Πράνιτς. Μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Κουτρουμπής, έχοντας δεξιά του τον Ζέκα και στην κορυφή του ρόμβου τον Νίνη.

Την θέση στα αριστερά του Κουτρουμπή θα πάρει πιθανότατα ο Ατζαγκούν, με εναλλακτική τον Λαγό. Αυτό είναι και το δεύτερο δίλημμα της πράσινης ενδεκάδας. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Καρέλης και Μπεργκ.

Την αποστολή του "τριφυλλιού" συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπούρμπος, Λαγός, Πέτριτς, Λουντ και Καλτσάς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα πλάνα του Πρεντ'Ομ

Στον αντίποδα, ο Μισέλ Πρεντ'Ομ αναμένεται να κάνει τρεις αλλαγές στην 11άδα της Μπριζ σε σχέση με την κακή πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Σιντ Τρούιντεν. Αυτό που θα γίνει, είναι η επιστροφή τουΌσκαρ Ντουάρτε, ο οποίος θα πάρει την θέση του Ντένσβιλ στο κέντρο της άμυνας στο πλάι του Μέχελε.

Δεξιά στην άμυνα θα παίξει ο 34χρονος, Ντάβι Ντε Φάου αντί του 19χρονου, Ντίον Κουλς, ενώ η τρίτη αλλαγή είναι μεσοεπιθετικά. Ο Βίκτορ Βάθκεθ θα αφήσει το κέντρο και θα παίξει αριστερό εξτρέμ αντί του Εμ'Μπομπό (βασικά είναι αριστερό μπακ) και αντί του Ισπανό στο κέντρο θα παίξει οΧανς Βάνακεν.

Η 11άδα της Μπριζ αναμένεται να είναι η εξής: Μπρουζέζ, Ντε Φάου, Ντουάρτε, Μέχελε, Ντε Μποκ, Σίμονς, Φόρμερ, Βάνακεν, Βίκτορ Βάθκεθ, Αμπντουλά Ντιαμπί, Ντε Σούτερ.

Οι υπόλοιποι της αποστολής είναι οι: Τόινκενς, Χόιμπερχς, Καστελετό, Κουλς, Ντένσβιλ, Εμ'Μπομπό, Ρόιτεν, Σέις, Ισκιέρδο, Στορμ, Ντιρκς, Ουλαρέ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ