ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός και Πλατανιάς συμφώνησαν για τον Κουλιμπαλί

Παναθηναϊκός και Πλατανιάς συμφώνησαν για τον Κουλιμπαλί
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού θεωρείται ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Πλατανιά. Υπογράφει για τρία χρόνια ο Αφρικανός.

Στον επιθυμητό συμβιβασμό έφτασαν ο Παναθηναϊκός και ο Πλατανιάς στη διαπραγμάτευση για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, μετά από πολύωρες συζητήσεις!

Οι δύο ομάδες συμφώνησαν στην καταβολή 250.000 ευρώ για τα δικαιώματα του 27χρονου αμυντικού, καθώς και στον χρονικό ορίζοντα αποπληρωμής τους.

Ο Κουλιμπαλί, από την πλευρά του, είχε ήδη απαντήσει θετικά στην πρόταση που του κατατέθηκε και περίμενε τη συγκατάθεση του Πλατανιά, ο οποίος είχε μία διαφωνία με τον Παναθηναϊκό και εργάζονταν για την επίλυση της.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για τη μεταγραφή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κουλιμπαλί θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Απομένει να διευκρινιστεί εάν θα τεθεί θέμα έμψυχου ανταλλάγματος, όπως για παράδειγμα με τον Νίκο Μαρινάκη, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ