ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Παναθηναϊκός για Παλάσιο και Πισάρο"

"Παναθηναϊκός για Παλάσιο και Πισάρο"

Σύμφωνα με τον Τζανλούκα ντι Μάρτζο, ο Αντρέα Στραματσόνι έχει σε πρώτο πλάνο τους Ροντρίγκο Παλάσιο και Νταβίντ Πισάρο, όσον αφορά στην ενίσχυση του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν. (VIDEO)

Από τη στιγμή που ο Αντρέα Στραματσόνι θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και την επόμενη σεζόν, λογικό είναι να σχεδιάζει την ενίσχυση του "τριφυλλιού". Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα το δημοσιογράφο της χώρας, Τζανλούκα ντι Μάρτζο, ο Ιταλός προπονητής έχει ήδη απλώσει τα δίχτυα του στη γειτονική χώρα, έχοντας "τσεκάρει" ήδη δύο ονόματα.

Ο πρώτος στόχος είναι ο 34χρονος Αργεντινός φορ της Ίντερ, Ροντρίγκο Παλάσιο. Ο "ράγιο", ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Ουρακάν, Μπάνφιλντ, Μπόκα Τζούνιορς και Τζένοα, δεν θεωρείται δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από τους "νερατζούρι" στο τέλος της τρέχουσας σεζόν κι αυτό είναι ένα εμπόδιο για τον Αντρέα Στραματσόνι και τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα, η πρώην ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, δεν θα έλεγε όχι στην παραχώρηση μέσω δανεισμού του 19χρονου διεθνούς Αλβανού επιθετικού, Ρέι Μανάι. Ο δεύτερος στόχος του Αντρέα Στραματσόνι, σύμφωνα με τον Τζανλούκα ντι Μάρτζο, δεν αγωνίζεται τώρα στην Ιταλία αλλά έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής του ζωής στη γειτονική χώρα.

Είναι ο 36χρονος Χιλιανός μέσος, Νταβίντ Πισάρο, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από τις Ουντινέζε, Ίντερ, Ρόμα, Μάντσεστερ Σίτι και Φιορεντίνα, ενώ το 2015 επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό των Σαντιάγκο Ουάντερερς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ